Angel-boy Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 daca tot nu gasesc final , o sa vand amplificatorul complet , sau cu finalul pus , pentru ca merge un canal perfect. daca are cineva un final , astept o oferta. Link spre comentariu
Vizitator Mihai Beznea Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Salutare tuturor! Am achizitionat si eu un Technics SU-V650 de pe E-BAY si nu mi s-a explicat exact ce problema are iar din cunostintele mele pare a fi ars acel integrat SVI 3205...(are un sunet foarte slab la volum maxim, iar din cate stiu este simptoma specifica a finalului ars) care este destul de scump si se gaseste greu! Acum ce rugaminte as avea...eu nu am cunostinte multe in domeniu si nu stiu cum sa procedez...sa caut un alt integrat identic cu acestea sau sa caut sa adaptez un modul de amplificare aftermarket alimentat la 2x50 V ? Va rog daca puteti sa imi dati cateva sfaturi pentru ca as vrea sa il repar pentru ca este un aplificator destul de puternic si are un sunet excelent! Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Daca nu aveti cunostiinte in domeniu,adresati-va unei sectii de reparatii.Degeaba va explicam noi ce sa faceti,oricata bunavointa ar fi. Link spre comentariu
Vizitator Mihai Beznea Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Nu ar fii mai simplu sa inlocuiesc toata placa aceea ce contine etajul de pre amplificare cu tot cu integrat cu una la fel de pe alt amplificator functional? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Se poate,dar amplificatorul isi va pierde originalitatea si farmecul de odinioara........ Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Nu ar fii mai simplu sa inlocuiesc toata placa aceea ce contine etajul de pre amplificare cu tot cu integrat cu una la fel de pe alt amplificator functional? Dacă e identic ampliful, ia doar masca. ..................... La seriile astea AA, în cazuri extreme (lipsă integrat final), modificam ampliful mic în amplif final, scop ptr care a fost creat AN7062. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum