Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Technics SU-v650

Vizitator pilif_bv

Postări Recomandate

• 3 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

5

• Angel-boy

4

• remus68

3

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Mihai Beznea

Salutare tuturor!

Am achizitionat si eu un Technics SU-V650 de pe E-BAY si nu mi s-a explicat exact ce problema are iar din cunostintele mele pare a fi ars acel integrat SVI 3205...(are un sunet foarte slab la volum maxim, iar din cate stiu este simptoma specifica a finalului ars) care este destul de scump si se gaseste greu!

Acum ce rugaminte as avea...eu nu am cunostinte multe in domeniu si nu stiu cum sa procedez...sa caut un alt integrat identic cu acestea sau sa caut sa adaptez un modul de amplificare aftermarket alimentat la 2x50 V ?

Va rog daca puteti sa imi dati cateva sfaturi pentru ca as vrea sa il repar pentru ca este un aplificator destul de puternic si are un sunet excelent! :)

Link spre comentariu
Vizitator Mihai Beznea

Nu ar fii mai simplu sa inlocuiesc toata placa aceea ce contine etajul de pre amplificare cu tot cu integrat cu una la fel de pe alt amplificator functional?

Link spre comentariu

Nu ar fii mai simplu sa inlocuiesc toata placa aceea ce contine etajul de pre amplificare cu tot cu integrat cu una la fel de pe alt amplificator functional?

Dacă e identic ampliful, ia doar masca.

.....................

La seriile astea AA, în cazuri extreme (lipsă integrat final), modificam ampliful mic în amplif final, scop ptr care a fost creat AN7062.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări