Cilibiu Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Mam tot uitat pe situri de comoponente electronice, in speranta ca gasesc un kit tip mixer 2 canale stereo intrari+1 sau 2 canale MIC mono dinamic, iesire una singura LINE OUT care va duce intrun amp, la care amp-ul nu are nici un fel de corector preu sau alte chesti, direct amplificator!As vrea sa fie si cu volume pe fiecare intrare stereo si la fel si la microfon, precum si un volum MASTER.Gasisem unul pe net , 2 intrari stereo si o intrare mic, iesire una singura, iar pretul era undeva la 150 lei, sincer nu ma lasa inima sa dau atat pe un mixer care il pot face eu cu mai putin de 30 lei!Stiu ca mai demult am gasit o schema , gen mixer, nu mai stiu daca avea si intrare MIC, dar nu mai gasesc.Iar singurul lucru care il vreau este sa aibe zgomot de fond redus, deoarece o data ce amplificatorul are cateva sute de W si nu am deloc volum pe el, nu as vrea sa mi se auda zgomot de fon excesv, cat mai "silent" cu putinta, si sunt dispus sa dau bani pe OP care au zgomot redus , dar macar sa iasa ceva bun!Ce sfaturi imi dati?Cred ca trebuia sa postez la DIY!Daca cred bine atunci sa se mute topicul acolo de catre un moderator!Mutlumesc tuturor! Link spre comentariu
mikella Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Salut! eu lucrez la schema din link, este mono dar poti face doua si ai stereo. Modifici amplificarea la canale dupa cum ati place sa ai intrare de microfon. Sper sa te ajute! http://electroschematics.com/544/3-channel-audio-mixer/ Link spre comentariu
Neluc Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 am postat o schema in ,,corectoare de ton'' la pag.11 ,va arat cum arata ce am facut dupa ea-merge super. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Salut! eu lucrez la schema din link, este mono dar poti face doua si ai stereo. Modifici amplificarea la canale dupa cum ati place sa ai intrare de microfon. Sper sa te ajute! http://electroschematics.com/544/3-channel-audio-mixer/Interesanta schema!am postat o schema in ,,corectoare de ton'' la pag.11 ,va arat cum arata ce am facut dupa ea-merge super.Foarte bine lucrat, dar era mai bine daca puneai direct link, eu am dat search dar nu dau de topicul care zici tu!Eventual as vrea sa fac 2 intrari, una stereo si alta pentru microfon, iar volum sa am doar pe microfon!Un EX: daca folosesc un preamplificator de microfon dinamic, ii pun un volum la intrare, iar iesirea o leg printr-un condesator direct la iesirea de la PC, ar merge? bine inteles de la iesirea de la pc intra in amplif, acesta a fost doar un exemplu!Adik fara sa mai fie nevoine de volum si preu pe partea de intrare stereo, doar pe mic!Dar ma gandesc ca sa nu afecteze iesirea OP-ului micului cu sunetul scot de la placa de sunet, de acea am si pus un condesator ca sa nu aibe legatura directa!Daca ar merge asa mam scapat si de acel preu pentru intrarea stereo precum si un alt buton de volum!Volum la sunet am, iar preul de la microfon vreau sal leg in paralel cu sunetul care intra in amp, adik dau volumul incet din ce am eu, iar microfonul are volumul lui propriu, adik sa intercalez muzica si sunetul de la microfon! De acea mam gandit sa scot partea de volum pentru intrarea stereo! Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Poti sa il faci pe asta, functioneaza impecabil. http://redcircuits.com/Page53.htm Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Mersi gaby, chiar ca pare simplu si usor de facut!Cred ca o sa folosesc si corectorul de ton, acum sa vad cum ma orientez, pana acum ramane schema lu gaby, va multumec celolarti pentru ajutor! Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Vezi daca iti este de folos ce am facut eu in Eagle. Cablajul este pentru 3 intrari mono fara si microfon electret fara corectorul de ton. Este o mica greseala la cablaj, intrarile preurilor au firul de masa conectat gresit la pcb. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Gasisem unul pe net , 2 intrari stereo si o intrare mic, iesire una singura, iar pretul era undeva la 150 lei, sincer nu ma lasa inima sa dau atat pe un mixer care il pot face eu cu mai putin de 30 lei!Componentele active si pasive utilizate, conectica, alimentare, carcasa si organe de asamblare, fara a mai pune la socoteala munca = manopera, timpul pierdut... crezi ca va costa numai 30 de lei!? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Gasisem unul pe net , 2 intrari stereo si o intrare mic, iesire una singura, iar pretul era undeva la 150 lei, sincer nu ma lasa inima sa dau atat pe un mixer care il pot face eu cu mai putin de 30 lei!Componentele active si pasive utilizate, conectica, alimentare, carcasa si organe de asamblare, fara a mai pune la socoteala munca = manopera, timpul pierdut... crezi ca va costa numai 30 de lei!?Am toate compoentele pentru un preu, am OP-uri, potentiometri, carcase, ce sa mai , tot, doar mai adaug muca!Am o gama larga de componente noi, active si pasive de diferite valori.......etc!De ce sa dau bani pe unul nou? si mai ales ca nu arata de 130 lei!Poza cu el mai jos! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Asta chiar ca nu merita atita! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Vam spus, iar mai ieftin nu am gasit, si nici un kit de doamne ajuta nu am gasit!Asa ca mai bine il fac eu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum