gymy Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Am un televizor Platinium care are probleme cu STRG 5653 .Se defecteaza la 2-3 luni.Problema e ca clientul are ceva probleme si la reteau electrica avind tensiunea la prize 200-205 volti.Am STRG 6653 cumparate de dincolo care cred ca sint originale.Merita sa incerc?Am vazut ca au aceasi schema interna. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Cred ca difera ,nu sunt sigur,doar plaja de temperaturi de lucru.Eu in astfel de cazuri dublam sau chiar triplam C1 de pe 310vcc si defectele se rareau considerabil. Link spre comentariu
gymy Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Deja i-am pus condensator mai mare.Cred ca integratele sint cam asa si asa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Da,integratele astea nu au apucat sa isi faca stagiul ca un TDA4601 sau un TDA4605,dar subscriu ca sunt asa si asa.Un tv. de acum nu trebuie sa functioneze prea mult dupa ce iese din garantie... Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 intimplator am gasit acest subiect...neterminatpentru cine are nevoie raspunsul este nu,nu sunt compatibile cele doua ci-uri Link spre comentariu
gymy Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Pina la urma i-am montat o sursa UPS001 si merge de atunci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum