Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fatza/capac unitate optica laptop

Vizitator cib3k

Postări Recomandate

Vizitator cib3k

Am un laptop Panasonic la care am vrut sa-i schimb unitatea optica. Unitatea intra aproape complet intr-un adaptor (caddy) si mi s-a parut ca o sa se potriveasca orice. Din pacate unitatea DVD second-hand pe care am cumparat-o (LG GSA-T20N) nu se potriveste din cauza fetzei (bezel-ului) care e prea gros/adanc.

Mai precis, ceea ce am acum arata ca in poza atasata. O placuta compatibila ar trebui sa aiba butonul si gaura (sagetile rosii) si clemele de agatare (sagetile galbene) in aceleasi pozitii.

As avea nevoie de orice placuta ingusta care se potriveste la unitatea mea - de exemplu cam asa. Nu trebuie sa fie un dreptunghi complet, important e sa fie ingusta. Unitatile LG sunt destul de frecvente pe laptop-uri, pozitia butoanelor si clemelor e aceeasi indiferent de model, deci nu ar trebui sa fie prea greu de gasit o placuta compatibila.

Am intrebat pe la diverse service-uri de laptop-uri, dar nu vor sa ma ajute. Eu as prefera sa ofer la schimb placuta mea, eventual plus 5-10 lei. Mai mult de atat ar insemna sa dau pe placuta jumatate din cat am dat pe unitate si nu prea imi convine.

Exista vreo sansa sa gasesc pe la noi asa ceva, in termenii mei? Pe afara am vazut placute si cu 1$, dar ma costa mult transportul. Exista si posibilitatea de a revinde unitatea, dar e greu de gasit pe cineva cu un laptop la care sa se potriveasca.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări