Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

P-Audio boys Please Help Me !

Vizitator sylver69

Postări Recomandate

Vizitator sylver69

Vreau sa imi fac 2 horn-uri cu difuri P-Audio, cred ca de 15"(poate 18), si 2 sateliti. Amplificare voi avea 2 canale cu IPA800 (daca imi gasesc condensatori pentru alimentare). In principiu la sateliti ma descurc dar cu hornurile e buba. Puteti sa imi recomandati ceva incinte pt difurile respective (oricare ar fi ele)? Am tot citit pe forum dar nu am vazut ceva, cum ca, s-ar putea calcula in fct. de param difului o incinta tip horn.Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ICEMAN

3

• Mircea Bartic

1

• adi_0106

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

din ce am citit eu pe aici ... un difuzor ca sa poata fi pus in incinta horn trebuie sa aiba un motor puternic pt a nu pierde controlul membranei -> ducand la distrugerea difuzoruluipt mai multe detalii discuta cu NEXUS_3 ...... el cunoaste chestiile astea :yawinkle: bafta !!!!

Link spre comentariu
Vizitator sylver69

Poi eu sper sa ii sara in ochi topicul meu si sa ma ajute. Astia de la P-Audio au scule destul de bune si de puternice....Eu astept...O sa vad ce iese :P. Si faza cu motorul puternic nu e 100% true (sau fac chinezii motoare puternice?). Am 2 hornuri cu 2 difuri de 12" de la Kon, Pa1270-2K daca nu ma insel, si pot sa spun ca am fost uimit de ce am facut cu ele intr-un spatiu marisor. Au mers superb, desi nu m-am asteptat.

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Eu as avea o mica obiectie la acel proiect .In opinia mea , ar fi fost mai bine sa se fi facut o singura fanta de bass-reflex in prelungirea hornului . Totusi , amplasamentul rezonatoarelor in horn este o decizie controversata .Hornul este destul de mic si nu cred ca va permite undelor de 40 ~ 50Hz sa iasa de acolo .Daca il concepeam eu , cred ca as fi pozitionat rezonatoarele pe fata incintei .Raspunsul ar fi mai bun in joase si mai aliniat in timp . Se stie ca rezonatoarele "cinta" mai in urma decit difuzoarele . Daca ar fi puse pe fata,intirzierea ar fi compensata intr-o oarecare masura .Anyway , este doar o idee .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări