Vizitator sylver69 Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Vreau sa imi fac 2 horn-uri cu difuri P-Audio, cred ca de 15"(poate 18), si 2 sateliti. Amplificare voi avea 2 canale cu IPA800 (daca imi gasesc condensatori pentru alimentare). In principiu la sateliti ma descurc dar cu hornurile e buba. Puteti sa imi recomandati ceva incinte pt difurile respective (oricare ar fi ele)? Am tot citit pe forum dar nu am vazut ceva, cum ca, s-ar putea calcula in fct. de param difului o incinta tip horn.Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 din ce am citit eu pe aici ... un difuzor ca sa poata fi pus in incinta horn trebuie sa aiba un motor puternic pt a nu pierde controlul membranei -> ducand la distrugerea difuzoruluipt mai multe detalii discuta cu NEXUS_3 ...... el cunoaste chestiile astea :yawinkle: bafta !!!! Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Poi eu sper sa ii sara in ochi topicul meu si sa ma ajute. Astia de la P-Audio au scule destul de bune si de puternice....Eu astept...O sa vad ce iese :P. Si faza cu motorul puternic nu e 100% true (sau fac chinezii motoare puternice?). Am 2 hornuri cu 2 difuri de 12" de la Kon, Pa1270-2K daca nu ma insel, si pot sa spun ca am fost uimit de ce am facut cu ele intr-un spatiu marisor. Au mers superb, desi nu m-am asteptat. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 http://users.swing.be/edwinpaij/kit_enc ... sation.htm aceste hibride intre horn si bas reflex le fac eu deocamdata am ramas fara bani de difuri de bas :rolleyes: mai am de primit niste bani si le termin... cutiile sunt gata daca mai astepti 2-3 saptamani iti zic ce e de capul lor in ele vor intra cate un HP15W Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Vreau un horn clasic...ce face unu de ala....nu face nici boeingul 707 la decolare :P.mersi oricum de help...dar PA boys unde sunt Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 sunt aici!daca cumperi de la mine difuzoarele primesti proiect de incinta horn loadedincinta functioneaza corect doar cu c18-650EL wn 18S sau HP18W Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 @ICEMAN arata meserias asa ceva.O sa ma apuc sa fac si eu cand o sa am tip si fonduri. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 mie imi spui... stiu ca arata coolam simulat si raspunsul e bunacum ramane sa vedem cum influenteaza cavitatea aceea din fatza cutiei bas reflex tot raspunsul :partyman: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Eu as avea o mica obiectie la acel proiect .In opinia mea , ar fi fost mai bine sa se fi facut o singura fanta de bass-reflex in prelungirea hornului . Totusi , amplasamentul rezonatoarelor in horn este o decizie controversata .Hornul este destul de mic si nu cred ca va permite undelor de 40 ~ 50Hz sa iasa de acolo .Daca il concepeam eu , cred ca as fi pozitionat rezonatoarele pe fata incintei .Raspunsul ar fi mai bun in joase si mai aliniat in timp . Se stie ca rezonatoarele "cinta" mai in urma decit difuzoarele . Daca ar fi puse pe fata,intirzierea ar fi compensata intr-o oarecare masura .Anyway , este doar o idee . Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 adik acolo unde le-am desenat eu cu rosu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum