Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TOSHIBA model 7010 HYP, TA8783N,CXP80420, TDA4601 ,AN5521

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Am acest tv cu defect de cadre, am inlocuit AN5521, fara a se rezolva ceva, cred ca problema este din impulsurile de comanda ale integratului final de cadre, mi-ar fi tare utila o schema, am gasit doar scheme asemanatoare, poate ma ajuta cineva.Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

2

• elmar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

S-a rezolvat tv-ul , defectul a fost oarecum provocat de un coleg de breasla care are circumstante atenuante datorita faptului ca pe placa tv-ului ,condensatorul de iesire cadre( C316) este notata gresit polaritatea( condensatorul care are 4700uF/25V, colegul l-a inlocuit respectand polaritatea de pe placa, bineinteles ca s-a cam umflat si, fara sa stea prea mult pe ganduri a pus un cond de33uF/200V!!! care bineinteles ca a "rezistat " eroic ,polarizarii inverse, dar nici cadre nu a mai avut nici cu slujbe.)Deci esate de retinut ca pe TOSHIBA mod 7010 HYP, cond. C316 este notata gresit polaritatea( am mai intalnit candva acest lucru la un SANYO, dar trecand mult timp de atunci, nu mai retin ce model era). Mai era cam curs( si bineinteles intrerupt) C317, de pe circuitul de intoarcere cadre.Multumesc d-lui elmar si d-lui edy50 care m-au ajutat cu schema. De la Cluj, numai bine si o seara linistita!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări