costy Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 ceva noutati? cum se aud? Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 ceva noutati? cum se aud?am avut ceva probleme de sanatate ( m-am operat ... din nou la plaman ) momentan sunt intr-un regim de efort nu am voie sa salt ceva mai mare de 2 kg ..... o sa revin cu ele cand starea de sanatate imi permite Link spre comentariu
costy Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 ok, insanatosire grabnica! Link spre comentariu
Toyo Cris Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 ceva noutati? cum se aud?am avut ceva probleme de sanatate ( m-am operat ... din nou la plaman ) momentan sunt intr-un regim de efort nu am voie sa salt ceva mai mare de 2 kg ..... o sa revin cu ele cand starea de sanatate imi permiteInsanatosire grabnica! Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 multumesc mult baieti ....de sanatos sunt bine . Ma simt beton .... avand in vedere ca am avut plamanul spart ....numai ca nu am voie sa fac efort .... orice tentativa se poate pedepsi cu spargerea (din nou ) a plamanului asa ca stau cuminte o luna doua .... Link spre comentariu
Patefon Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Multa sanatate! Nu te grabi, avem rabdare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum