Gabriel_S Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Va salut, De curand am intrat in posesia unei portabile Nissei Denki n888v ca in imaginea de mai jos, care are sensibilitate scazuta la receptia semnalelor mai slabe. Am o schema scanata dar calitatea lasa de dorit si nu se vad marcajele componentelor, si nici tipul tranzistoarelor de pe intrare.Asadar daca detineti vreo schema sau orice alte documente despre aceasta portabila v-as fi recunoscator. 73! YO9IGS Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Salut, detin si eu o astefel de statie si zic ca sensibilitatea este foarte buna, vezi ca se poate sa fie HIgh Band de la 150Mhz-180Mhz si acolo lucra cel mai bine, iar in banda de radioamatori pac tzac nu merge cum trebuie.Eu i-am belit packul de acumulatori la a mea, are cam multi elementi, are nevoie de 12V sa dea 5wati power la emisie.Cum statia se alimenta din acumulator 10,5V powerul trebuia sa fie undeva la 2,5-3wati.Atasez Schema care o am de pe internet, daca i faci operatie si ai cu ce sa acordezi circuitele sa le tragi in 145mhz sa imi dai si mie de stire. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Eu am acumulatori ALAN la ea, care dau 13V, asadar cred ca scot 5W din ea ca se incalzeste destul de tare pe spate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum