Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nissei N888

Gabriel_S

Postări Recomandate

Va salut,

De curand am intrat in posesia unei portabile Nissei Denki n888v ca in imaginea de mai jos, care are sensibilitate scazuta la receptia semnalelor mai slabe. Am o schema scanata dar calitatea lasa de dorit si nu se vad marcajele componentelor, si nici tipul tranzistoarelor de pe intrare.Asadar daca detineti vreo schema sau orice alte documente despre aceasta portabila v-as fi recunoscator.

73! YO9IGS

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gabriel_S

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

Salut, detin si eu o astefel de statie si zic ca sensibilitatea este foarte buna, vezi ca se poate sa fie HIgh Band de la 150Mhz-180Mhz si acolo lucra cel mai bine, iar in banda de radioamatori pac tzac nu merge cum trebuie.Eu i-am belit packul de acumulatori la a mea, are cam multi elementi, are nevoie de 12V sa dea 5wati power la emisie.Cum statia se alimenta din acumulator 10,5V powerul trebuia sa fie undeva la 2,5-3wati.Atasez Schema care o am de pe internet, daca i faci operatie si ai cu ce sa acordezi circuitele sa le tragi in 145mhz sa imi dai si mie de stire.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări