Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traf subdimensionat sau nu?

Tranzistor_001

Postări Recomandate

Vizitator tyc

Raditia se poate rezolva,se ecraneaza traful,adica se introduce intr-o cutie metalica inchisa si legata la pamantare.Totusi ramane incalzirea,un criteriu de baza la proiectarea trafurilor de UPS e ca ele functioneaza la capacitatea maxima un timp limitat si, si asta ocazional;avand o masa relativ mare=>o inertie termica mare=>daca se incazeste nu conteaza si ,din contra,incalzirea reprezinta un avantaj deoarece tine caldute bateriile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tranzistor_001

6

• Dr.L

2

• iulianpry

2

• silicipi

1

tyc am cumparat un condensator, sa vad mai exact cum arata, la prima vedere e ok as zice eu, este cumparat de la quintrix iar pretul a fost de 10 lei, se poate sa fie o facatura? As putea afla mai multe daca l-as decapsa? Mai avea si de 10000uF tot la 63v dar erau mai subtiri decat cei de 6800 si aveau un scris aiurea, patronul mi-a recomandat pe cei de 6800.Daca sunt ok as cumpara 4 bucati

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări