Vizitator tyc Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Raditia se poate rezolva,se ecraneaza traful,adica se introduce intr-o cutie metalica inchisa si legata la pamantare.Totusi ramane incalzirea,un criteriu de baza la proiectarea trafurilor de UPS e ca ele functioneaza la capacitatea maxima un timp limitat si, si asta ocazional;avand o masa relativ mare=>o inertie termica mare=>daca se incazeste nu conteaza si ,din contra,incalzirea reprezinta un avantaj deoarece tine caldute bateriile. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Cand un UPS de 500W cu traf pe tole si carcasa metalica trece pe baterie,la 100-150w se aude ditamai zbangul,deci pierderile magnetice sunt cam mari intr-adevar Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 tyc am cumparat un condensator, sa vad mai exact cum arata, la prima vedere e ok as zice eu, este cumparat de la quintrix iar pretul a fost de 10 lei, se poate sa fie o facatura? As putea afla mai multe daca l-as decapsa? Mai avea si de 10000uF tot la 63v dar erau mai subtiri decat cei de 6800 si aveau un scris aiurea, patronul mi-a recomandat pe cei de 6800.Daca sunt ok as cumpara 4 bucati Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 E Rubycon si scrisul pare calumea + ca are marimea adecvata pt tensiunea si capacitatea lui,eu as zice ca e original,dar mai asteapta pareri Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Ciudat e ca potrivit datasheet-ului pentru seria MXR al meu e mai lung cu un cm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum