Vizitator oxiredo Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 hyas dorii sa imi ziceti ce alte site-uri de vanzari online , in afara de Adelaida, detin programatoare pickit2 [ programator , fara alte chestii ]Va multumescOFF.TOPIC: sorry daca nu am postat in sectiunea potrivita Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 vezi la bannerul din capul forumului. din pacate mai au doar PICKIT-2SK dar tot e mai ieftin ca la adela*** http://www.tme.eu/ro/katalog/index.phtm ... 3Dpickit-2 Link spre comentariu
Vizitator oxiredo Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 pe TME trebuie sa platesc in avans :(as dori sa se poata platii la ridicarea coletului/ramburs Link spre comentariu
MatyC Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Incearca la Vitacom. Eu de acolo l-am cumparat. Link spre comentariu
Vizitator coceicr Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 La pickit.ro poti gasi o clona ICD2Succes Link spre comentariu
Vizitator oxiredo Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 ok, am cumparat un pickit2 de la Adelaida. Link spre comentariu
nexus Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 pe TME trebuie sa platesc in avans :(as dori sa se poata platii la ridicarea coletului/rambursdin cate stiu acum se poate si la primirea coletului. Link spre comentariu
glide Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 pickit se gaseste si pe net clona si se poate face usor, plus ca pretul final cred ca e sub cel de magazin acum nu stiu daca e aceiasi chestie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum