Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cele mai bune/proaste C.R.T.-uri

ctepeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

8

• ctepeo

7

• robert1000

7

• franzm

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dintre televizoarele europene, cele mai fiabile mi s-au parut a fi Metz. Au avut câteva modele pe care nici service-ul lor nu le cunostea prea bine pt. ca n-au apucat sa le repare.Dintre cele japoneze, am apucat câteva Mitsubishi cu tub englezesc, care au functionat din plin vreo 30 de ani, au fost casate fara sa se fi defectat vreodata si aveau tuburile înca bune.

Link spre comentariu

Dintre televizoarele europene, cele mai fiabile mi s-au parut a fi Metz. Au avut câteva modele pe care nici service-ul lor nu le cunostea prea bine pt. ca n-au apucat sa le repare.Dintre cele japoneze, am apucat câteva Mitsubishi cu tub englezesc, care au functionat din plin vreo 30 de ani, au fost casate fara sa se fi defectat vreodata si aveau tuburile înca bune.

Cand functionau aveau imagine excelenta,dar era un model de Metz care avea un BU500(BU fabricat in Marea Britanie,asa scria pe capsula)in sursa si doi tiristori la baleiajul orizontal care pocnea cand il apuca,nu avea vreo preferinta anume de zi sau ora :ras:nu mai stiu modelul, dar prin plimbarile lui in Sibiu pe la depanatori o papat in total vreo 200bu-uri in sursa si tot nu s-a aflat la vremea respectiva de ce avea ciuda pe bu-uri :ras:.
Link spre comentariu
Toni Marginean

Am dat prin 1995 unui prieten un televizor SONY-CVM-2760PSE, https://www.google.ro/search?q=sony+cvm ... B800%3B800, care l-a adus la mine azi ca nu-i mai merge telecomanda. In fond telecomanda mergea dar avea pe panoul frontal un buton care bloca functionarea receptorului tv-ului.

Televizorul a fost fabricat in 1983 si functioneaza extraordinar de bine si acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări