robert1000 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Dvs vi s-au parut fiabile tv-urile Saba? Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Absolut evident . Supercalitate ! Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Dintre televizoarele europene, cele mai fiabile mi s-au parut a fi Metz. Au avut câteva modele pe care nici service-ul lor nu le cunostea prea bine pt. ca n-au apucat sa le repare.Dintre cele japoneze, am apucat câteva Mitsubishi cu tub englezesc, care au functionat din plin vreo 30 de ani, au fost casate fara sa se fi defectat vreodata si aveau tuburile înca bune. Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Absolut evident . Supercalitate !Supercalitate dar al meu se strica intruna Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Supercalitate dar al meu se strica intruna Cam ce vechime are SABA ?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Dintre televizoarele europene, cele mai fiabile mi s-au parut a fi Metz. Au avut câteva modele pe care nici service-ul lor nu le cunostea prea bine pt. ca n-au apucat sa le repare.Dintre cele japoneze, am apucat câteva Mitsubishi cu tub englezesc, care au functionat din plin vreo 30 de ani, au fost casate fara sa se fi defectat vreodata si aveau tuburile înca bune.Cand functionau aveau imagine excelenta,dar era un model de Metz care avea un BU500(BU fabricat in Marea Britanie,asa scria pe capsula)in sursa si doi tiristori la baleiajul orizontal care pocnea cand il apuca,nu avea vreo preferinta anume de zi sau ora :ras:nu mai stiu modelul, dar prin plimbarile lui in Sibiu pe la depanatori o papat in total vreo 200bu-uri in sursa si tot nu s-a aflat la vremea respectiva de ce avea ciuda pe bu-uri . Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Am dat prin 1995 unui prieten un televizor SONY-CVM-2760PSE, https://www.google.ro/search?q=sony+cvm ... B800%3B800, care l-a adus la mine azi ca nu-i mai merge telecomanda. In fond telecomanda mergea dar avea pe panoul frontal un buton care bloca functionarea receptorului tv-ului. Televizorul a fost fabricat in 1983 si functioneaza extraordinar de bine si acum! Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Supercalitate dar al meu se strica intruna Cam ce vechime are SABA ?? Anii '80 Dar "a murit" acum vreo 10 ani :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum