Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD ORION

Vizitator sorinl

Postări Recomandate

Vizitator sorinl

Salut de doua luni am achizitionat un lcd orion pt32s dg 82 dar dupa cateva vreo 2 saptamani nu s-a mai aprins ledul in momentul cand inchid tv.Aseara am observat ca este aprin dar nu are aceiiasi luminozitate ca in prima zi,acum pe timpul zilei nu se observa doar daca acoperi ledul si se face intuneric ma puteti ajuta cu problema asta si de vreo 2 zile ceasul nu mai ramane in memorie daca inhid tv trebuie sa-l fixez de fiecare data cand deschid tv imi puteti da un ajutoir in privinta celor 2 probleme pe care le am cu tv.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

1

• tntgarbage

1

Top autori în acest subiect

Vizitator comfel

De ce cand ai postat nu ai scris codul tv corect ......

Ceasul ramane activ doar daca tv il tii in stby ..cand il opresti din buton se reseteaza ...... :da

Ai garantie la el 24 luni..... are timp sa faca cunostinta cu Service .nu te grabi o sa apara si altele ....

Link spre comentariu

Salut de doua luni am achizitionat un lcd orion pt32s dg 82 dar dupa cateva vreo 2 saptamani nu s-a mai aprins ledul in momentul cand inchid tv.Aseara am observat ca este aprin dar nu are aceiiasi luminozitate ca in prima zi,acum pe timpul zilei nu se observa doar daca acoperi ledul si se face intuneric ma puteti ajuta cu problema asta si de vreo 2 zile ceasul nu mai ramane in memorie daca inhid tv trebuie sa-l fixez de fiecare data cand deschid tv imi puteti da un ajutoir in privinta celor 2 probleme pe care le am cu tv.Va multumesc.

Vai de mama ei de gramatica. Bunica intelege ce explici. :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări