Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme player-pc

Vizitator iuliancico

Postări Recomandate

Vizitator iuliancico

Am achizitionat de curand un mp4 creative zen v plus si nu reusc in nici un fel sa fac pc-ul sa-l recunoasca. In imagini e rezultatul multor ore de chin...

http://picasaweb.google.com/104632199252760310177/AlbumFaraTitlu#5562879335914114098 - other devices am rezolvat intre timp cu update

http://picasaweb.google.com/104632199252760310177/AlbumFaraTitlu#5562879333899601762

http://picasaweb.google.com/104632199252760310177/AlbumFaraTitlu#5562879337267435890 e in engleza pt ca l-am trimis celor de la Creative...

Multumesc pt atentie si eventual ajutor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

5

Pai vezi de ce nu-l instaleaza corect windowsul.Acum e si normal sa nu ti-l recunoasca daca in device manager ala e cu semnul exclamarii. Vezi ce eroare are device cannot start,drivers not installed etcVad ca mai ai cateva dispozitive fara driveri in device manager,alea de ce?

Link spre comentariu
Vizitator iuliancico

Pai vezi de ce nu-l instaleaza corect windowsul.Acum e si normal sa nu ti-l recunoasca daca in device manager ala e cu semnul exclamarii. Vezi ce eroare are device cannot start,drivers not installed etcVad ca mai ai cateva dispozitive fara driveri in device manager,alea de ce?

Unde, cum pot sa vad ce eroare are? Ce era cu semnul intrebarii s-a rezolvat cu update...Repet, nu ma pricep absolut de loc :jytuiyu
Link spre comentariu
Vizitator iuliancico

Unde, cum pot sa vad ce eroare are? Ce era cu semnul intrebarii s-a rezolvat cu update...Repet, nu ma pricep absolut de loc :jytuiyu
Asta imi arata acum http://picasaweb.google.com/104632199252760310177/AlbumFaraTitlu#5563518349611428114
Link spre comentariu

Driverul pentru el nu e instalatPosibil sa fie si windowsul de vina (vreun serviciu blocat) sau chiar driverul sau vreun antivirus-virus ce-ti blocheaza vreun serviciu din windows.Pe alt calculator ai incercat?

Link spre comentariu
Vizitator iuliancico

Driverul pentru el nu e instalatPosibil sa fie si windowsul de vina (vreun serviciu blocat) sau chiar driverul sau vreun antivirus-virus ce-ti blocheaza vreun serviciu din windows.Pe alt calculator ai incercat?

Da, code 28 cu toate ca am instalat driver de pe siteul Creative...Windows-ul e reinstalat de doua zile si antivirusul e on...nu stiu ce sa-i mai fac. Pe alt calculator nu sunt probleme, doar la mine.Multumesc pt timpul acordat
Link spre comentariu

Nu stiu cum e ca nu am zen,probabil driverul se pune cu un installer ce creeaza si ceva servicii dar poate antivirusul le blocheaza.Vezi in logurile de la antivirus poate-ti dai seama de ceva pe acolo sau dezinstaleaza temporar antivirusul si incearca fara el (dezinstalare ca la unele chiar daca il dezactivezi ramane o parte inca activa)

Link spre comentariu
Vizitator iuliancico

Nu stiu cum e ca nu am zen,probabil driverul se pune cu un installer ce creeaza si ceva servicii dar poate antivirusul le blocheaza.Vezi in logurile de la antivirus poate-ti dai seama de ceva pe acolo sau dezinstaleaza temporar antivirusul si incearca fara el (dezinstalare ca la unele chiar daca il dezactivezi ramane o parte inca activa)

Am incercat fara antivirus cand am reinstalat windows-ul...degeabaMultumesc inca o data
Link spre comentariu
Vizitator iuliancico

Alt windows, sp2 sp3 curat,fara modificari

S-a rezolvat in sfarsit! :101 Am instalat windows 7 si l-a recunoscut fara probleme.Multumesc inca o data pt timpul acordat.Se poate inchide
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări