iulian_2233 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 nu stiu daca este sectiunea potrivita dar eu incerc sa postez aici deoarece ma incadrez in categoria amatorilor am vazut pe diferite siteuri cnc uri care deseneaza cablaje si tot odata da si gaurile pentru componente acestea erau unele facute din componete de imprimante sau scanere suprafata de lucru as vrea sa fie la nivelul unui A4 astept aici sfaturi si idei in legatura cu partea de comanda ,partea de mecanica a acestei masinarii Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 http://www.elforum.info/viewforum.php?f=194 Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 am citit deja ce e prin acea parte a forumului dar nu am gasit nimic plauzibil pe mine mar fi interesat ceva mai practic adica am un scaner care sta de pomana prin casa vreo 2 sau 3 imprimante defecte si ma gandeam ca se gaseste un binevoitor care sa ma ajute cat de cat cu aceasta idee mai explicit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum