Vizitator GoogleMan11 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Salutare; In primul rand vreau sa va anunt ca sunt nou in domeniul electronicii si al echipamentelor audio, si deci imi cer scuze in avans pentru nervii pe care este posibil sa vi-i creez. Am acasa un sistem audio 5.1 Genius, mai exact acesta, si as dori sa stiu cum il pot conecta la o placa de sunet usb 7.1, mai exact aceasta. Eu nu inteleg mai exact cum trebuie sa fac; adica eu am un singur cablu care se termina intr-un jack 3.5mm pe care-l introduc in placa de sunet integrata a computerului. Se poate in vre-un vel sa introduc fiecare satelit intr-una din intrarile placii de sunet usb? Sau cum se procedeaza? Sper ca am fost cat de cat coerent si va multumesc in avans pentru ajutor. Link spre comentariu
Optiplex Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Nu cumva e pus in jackuri ? Nu are cum sa fie un singur fir... Uite-te in spate la subwoofer, ar trebui sa fie 3 mufe RCA (Front, Rear, Center+SUbwoofer) ...care intra la fel in placa. ... 3 Perechi De Mufe RCA chiar din descrierea de pe site . Link spre comentariu
clauuuu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 poate e pus din iesirea tv/dvd/mp3..doar ala are o singura iesire jack Link spre comentariu
EDDIY Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 uita-te pe spatele aparatului,ar trebui sa aiba o sectiune cu mai multe intrari RCA ,nu cunosc modelul asta ,de regula trebuie sa fie "FR-FR(front), RR-RL(rear), CE-SUB(centru&subwoofer)...alb la alb,rosu la rosu,din selectorul de intrari setezi pe 5.1,iti vor trebui 3 buc. cabluri cu 2xRCA+ jack de 3.5mm,deci inca doua la fel ca cel pe care il ai..apoi ai grija unde le bagi in placa(iesirea "front" a placii la intrarea "front" a geniusului,,samd.)..probabil cum s-a spus mai sus acum iti merge intr-o intrare stereo(tv,pc,dvd,etc..)..auditie placuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum