itzu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 am nevoie de driver pt placa de baza p4p800s se. multumesc! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 http://support.asus.com.tw/download/dow ... P800S%20SE Link spre comentariu
itzu Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 am instalat ce era acolo dar totusi sunetul nu merge. daca i-mi puteti da vreo idee. multumesc pt adresa de la driver! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Putin probabil ca un driver luat de pe site-ul producatorului sa nu functioneze.Sunetul onboard este activat din BIOS ?Puneti un "Print Screen" sa vedem ce aveti prin Device Manager. Link spre comentariu
itzu Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 in bios audio onboard e pe auto. in sistem devices placa de baza nu apare si la sunet apare driverul ce l-am instalat dar totusi e mut sunetul. probabil mai trebuie ceva Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Salut ! Dar de ce nu bagati dvs programul Everest Ultimate Edition,pentru ca programul acesta va spune tot ce este in pc-ul dvs,adica ce placa video aveti,ce placa de sunet aveti,ce placa de retea aveti etc................Iar dupaia bagati driverul potrivit,adica ce va spune everestul ca e.Mult succes ! Link spre comentariu
itzu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 nu am programul respectiv, dar important e sa am driverele respective si sa mearga.eu am instalat de la asus drivere si totusi in device manager nu le vedetrebuie instalate in alt fel, de altundeva, nu stiu?poate vorbesc ce nu trebuie si atunci scuze dar poate ma lamureste cineva! multumesc! Link spre comentariu
Vizitator MegaTeCh Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 1. Verificaţi in Bios2. După ce aţi instalat sunetul şi sunteţi sigur că e driver-ul corect verificaţi să nu fie dat pe Mute din sistemul de operare->Control Panel->Sound.3. Descărcaţi gratuit software-ul Everest Ultimate cum spunea şi colegul de mai sus. Asta o puteţi face pe Google cu o căutare: “download Everest Ultimate”. Verificaţi acolo exact ce placa audio aveţi şi dacă driver-ul instalat este corect. În ultimă instanţă, prin absurd audio poate să nu mai funcţioneze din cauza unor defecte mecanice, ceea ce nu cred.4. Deasemenea verificaţi şi compatibilitatea driver-ului cu sistemul de operare. Link spre comentariu
itzu Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 am facut ce mi-ai spus din bios si nu arata nimic din cele spuse de tine pur si simplu incarca windowsul Link spre comentariu
itzu Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 am incercat tot ce mi sa sugerat dar sunetul se incapataneaza si e mute posibil sa fie din ceva setari de jumperi de pe placa de baza?si daca tot suntem aici si sa nu mai deschid altceva, am o intrebare:de ce se modifica uneori unele setari din bios? asa, fara sa le fac nimic!!!multumesc la cei ce au bunavointa sa-mi raspunda! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum