Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

p4p800s se

itzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• itzu

6

• cristian_draghiescu

2

• FLORIN IORDACHE

1

Putin probabil ca un driver luat de pe site-ul producatorului sa nu functioneze.Sunetul onboard este activat din BIOS ?Puneti un "Print Screen" sa vedem ce aveti prin Device Manager.

Link spre comentariu

Salut ! Dar de ce nu bagati dvs programul Everest Ultimate Edition,pentru ca programul acesta va spune tot ce este in pc-ul dvs,adica ce placa video aveti,ce placa de sunet aveti,ce placa de retea aveti etc................Iar dupaia bagati driverul potrivit,adica ce va spune everestul ca e.Mult succes !

Link spre comentariu

nu am programul respectiv, dar important e sa am driverele respective si sa mearga.eu am instalat de la asus drivere si totusi in device manager nu le vedetrebuie instalate in alt fel, de altundeva, nu stiu?poate vorbesc ce nu trebuie si atunci scuze dar poate ma lamureste cineva! multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator MegaTeCh

1. Verificaţi in Bios2. După ce aţi instalat sunetul şi sunteţi sigur că e driver-ul corect verificaţi să nu fie dat pe Mute din sistemul de operare->Control Panel->Sound.3. Descărcaţi gratuit software-ul Everest Ultimate cum spunea şi colegul de mai sus. Asta o puteţi face pe Google cu o căutare: “download Everest Ultimate”. Verificaţi acolo exact ce placa audio aveţi şi dacă driver-ul instalat este corect. În ultimă instanţă, prin absurd audio poate să nu mai funcţioneze din cauza unor defecte mecanice, ceea ce nu cred.4. Deasemenea verificaţi şi compatibilitatea driver-ului cu sistemul de operare.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am incercat tot ce mi sa sugerat dar sunetul se incapataneaza si e mute posibil sa fie din ceva setari de jumperi de pe placa de baza?si daca tot suntem aici si sa nu mai deschid altceva, am o intrebare:de ce se modifica uneori unele setari din bios? asa, fara sa le fac nimic!!!multumesc la cei ce au bunavointa sa-mi raspunda!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări