Vizitator iuly13 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Salut. Problema este ca sunetul se aude pentru o fractiune de secunda atunci cand schimb canalele, dar in rest nu se mai aude nimic. Si pe iesirea de casti face la fel. Seria sasiu este 17MB20_STD_0.0.48 by Vestel. Ar putea fi o problema hardware ? Se poate rezolva cu ceva de genul "return to factory settings". Multumesc anticipat pentru orice raspuns. Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 incearca sa ii dai un reset daca apeleaza la un service Link spre comentariu
Vizitator iuly13 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Imi poti spune cum sa procedez pt. reset ? Iti multumesc anticipat. Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 cum ia zis si tu intrii in meniu si cauti acolo setarea de reset se mai poate numi si default settings atentie o sa pierzi mocatia posturilor in memorie Link spre comentariu
rogedan Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Nu se rezolva cu reset. Cel mai simplu se rezolva cu un strap sau daca vrei ca la carte schimbi o mica sursa cu 8 pini care alimenteaza finalul de sunet. Link spre comentariu
electrocatt Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Nu se rezolva cu reset. Cel mai simplu se rezolva cu un strap sau daca vrei ca la carte schimbi o mica sursa cu 8 pini care alimenteaza finalul de sunet.Salutare,Am si eu unul identic, maxwell LCD 19752 TXT, dar la mine se manifesta altfel: dupa cateva minutede functionare sau daca schimb programele dispare sonorul si nu se mai aude nimic. Am citit pe forum, si am inteles ca o rescriere a memoriei nu ar rezolva nimic. Aveti alte idei?Multumesc mult! Link spre comentariu
surubarila Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Am acelasi tip de LCD si acelasi defect de vreo doua luni.Datorita informatiei postate de "rogedan" am reusit sa-l repar(provizoriu) asa:strapul se face intre pinii 5/6 si 7/8 ai unui integrat-FDS9933 care contine 2 MOS FET-uri canal P.Acesta alimenteaza finalii audio,e ieftin si cu oarece experienta si sculele potrivite se poate schimba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum