Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sunet tv Maxwell LCD 19752 TXT

Vizitator iuly13

Postări Recomandate

Vizitator iuly13

Salut. Problema este ca sunetul se aude pentru o fractiune de secunda atunci cand schimb canalele, dar in rest nu se mai aude nimic. Si pe iesirea de casti face la fel. Seria sasiu este 17MB20_STD_0.0.48 by Vestel. Ar putea fi o problema hardware ? Se poate rezolva cu ceva de genul "return to factory settings". Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• script22

2

• electrocatt

1

• rogedan

1

• surubarila

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Nu se rezolva cu reset. Cel mai simplu se rezolva cu un strap sau daca vrei ca la carte schimbi o mica sursa cu 8 pini care alimenteaza finalul de sunet.

Salutare,Am si eu unul identic, maxwell LCD 19752 TXT, dar la mine se manifesta altfel: dupa cateva minutede functionare sau daca schimb programele dispare sonorul si nu se mai aude nimic. Am citit pe forum, si am inteles ca o rescriere a memoriei nu ar rezolva nimic. Aveti alte idei?Multumesc mult!
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Am acelasi tip de LCD si acelasi defect de vreo doua luni.Datorita informatiei postate de "rogedan" am reusit sa-l repar(provizoriu) asa:strapul se face intre pinii 5/6 si 7/8 ai unui integrat-FDS9933 care contine 2 MOS FET-uri canal P.Acesta alimenteaza finalii audio,e ieftin si cu oarece experienta si sculele potrivite se poate schimba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări