Vizitator cris07don Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Vreau sa conectez un laptop la un proiector. Mentionez ca proiectorul este fixat in tavan si am posibilitatea sa trag fire prin copex, care este fixat deja prin perete si tavan. Pentru a nu taia un cablu VGA sau pentru a desface aparatura, va rog sa-mi spuneti de cate fire este necesar pentru aceasta conexiune, pentru ca as folosi un cablu sau doua de retea (UTP). Daca se poate si o schema de conectare la mufele VGA. Mentionez ca am cabluri din comert de 5 si 10 metri, dar nu le-as sacrifica daca pot rezolva si altfel.Multumesc. Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Un conector VGA are 15 pini, notati 1...15 --------------------- \ 1 2 3 4 5 / \ 6 7 8 9 10 / \11 12 13 14 15/ -------------- Iti trebuie 6 "fire": 1- red 2- green 3- blue 5...10 - GND 13- H-SYNC 14- V-SYNC 4, 11, 12, 15- N/C Succes ! Link spre comentariu
Vizitator cris07don Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Deci daca un cablu utp are 8 fire, pot sa incerc, nu? Link spre comentariu
mikella Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Salut! Am incercat si eu treaba asta si pot sa ati zic ca nu da rezultate bune. Ceva se intampla pe la conexiuni ca avea paraziti multi pe imagine. Trebuie un cablu bine ecranat ca altfel nu prea merge. Eu am cumparat pana la urma un cablu vga de 15 metri cu care imi fac treaba. Incearca poate esti mai norocos decat mine! Bafta! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Vreau sa conectez un laptop la un proiector. Mentionez ca proiectorul este fixat in tavan si am posibilitatea sa trag fire prin copex, care este fixat deja prin perete si tavan. Pentru a nu taia un cablu VGA sau pentru a desface aparatura, va rog sa-mi spuneti de cate fire este necesar pentru aceasta conexiune, pentru ca as folosi un cablu sau doua de retea (UTP). Daca se poate si o schema de conectare la mufele VGA. Mentionez ca am cabluri din comert de 5 si 10 metri, dar nu le-as sacrifica daca pot rezolva si altfel.Multumesc.Ce mufe ai pe proiector? (mufe e intrare)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum