Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"Hitachi" CMT2138 - manual de utilizare

Postări Recomandate

Caut manualul de utilizare pentru un televizor antic (sept. 1988) "Hitachi" CTM 2138. Mă interesează în special partea de căutare/memorare a posturilor.O curiozitate: televizorul nu are decât mufă R.F. O fi fost aşa din născare?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

3

• dariuspopescu

1

• Toni Marginean

1

• georgel29

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Salut! Dupa modelul care l-ati postat nu l-am gasit dar s-ar putea sa identificam sasiul dupa cateva componente de pe el. Multe Hitachi din acea perioada erau fabricate de firma Salora, deci partea de programare ar fi posibil fabricata cu circuite integrate ITT.Intradevar unele modele au doar mufa de RF. Asteptam date suplimentare.

Link spre comentariu

Pe şasiu am găsit doar 08272651.2 din intergrate sunt: 1) "Hitachi" 829.000/HA 339-SP-3 şi 2) "Mitsubishi" 557.883.100/M343.000 N4-855P. Pe selectorul de canale am găsit: 1) 2426335; 2)ET-595E; 3) C-8F16 P.Cred că are doar intrate R.F. dintr-un singur motiv: japonezii s-au zgârcit ca de obicei şi nu au sursă în comuntaţie cu separaţie de reţea.

Link spre comentariu

L-am dibuit eu până la urmă. Te apucă damblalele dacă te apuci să memorezi posturile pe televizorul ăsta. :nebunrau: :bataie Mai făceau căutare mecanică (cu rotiţă) şi doar memorarea digital. Trăsnaia nici măcar ieşire de cască nu are! :sparge: Deşi nu are nici o altă mufă în afară de cea R.F., canalele 0 şi 29 sunt pentru A.V.! Probabil nu s-au mai sinchisit să schimbe meniul...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări