Vizitator l3inad Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Salut.Ce boxe ar fi potrivite pentru asa ceva http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/VSX-D812-K/index.html ? Nu vreau sa iau nici ceva foarte scump da nici prea prea...Ceva acceptabil in raport calitate/pret. Daca aveti alte recomandari astept raspunsurile voastre. Nu prea ma descurc de aceea va intreb pe voi.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator l3inad Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 B U M P -Bring up my post Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 intrebare inutilae ceva de genul filmul lui postat pe youtube cu tipul ala de-si lauda masina audisi am sa-ti dau si raspunsulniste boxe mai mari decat duce ampliful ,atat de mari si puternice asa incat tu sa nu poti arde ampliful de mai sus Link spre comentariu
Vizitator l3inad Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Scuze daca te-a deranjat intrebarea da nu asta era intentia.chiar nu ma pricep ,si am primit-o statia,nu cred ca e de laudat. Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 nu m-a deranjat,nu ma dau expert si nici nu sunt ,am doar mai multa imaginatie ca uniiacum sa fim seriosi;din magazin nu cumperi nimic de calitate cu cateva milioane,fie ea si la 10-15 mil(1500 ron)1)eu as cauta un meserias pe aici care sa-ti recomande un proiect sau chiar sa ti-l faca2)sa cumperi unele second hand dar nu panarame gen sony sau mai stiu eu ce firma care aduce marfa de doi lei la noi acum conteaza si ce ce prereinte ai,ce muzica asculti si pt mine ce varsta ai succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum