danzup Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Schema folosita de mine (sper ca-mi amintesc bine valorile , candva am sa desfac ampliful si sa verific valorile , promit ): Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Si cum e vb.: "Vorba lunga, saracia omului.". M-am apucat de SE GU 50, insa in preu am 6N7S, momentan. Trafuri nu am, dar am miezuri bune; si cam nu am timp liber, dar nu ma las. Pun si poze.In fapt am un amplificator functional dar cu trafuri aiuristice. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Sigur e vorba de 6N7S? Dubla trioda cu catod comun? http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_6n7s.html Nu prea vad cum merge ca driver la un SE... Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Cu triodele in paralel. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Parca totusi nu as fi facut asta...sau sunt curenti de grila? Nu stiu de ce ai folosit aici lampa asta...dar daca merge si esti multumit...asta e important. Eu as folosi-o la un driver pt. etaj PP...e mult mai potrivita pt. asa ceva. Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Poate s-a referit la 6SN7!! Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 poate, dar cred ca nu...ce rost ar mai fi avut triodele in paralel la 6SN7? Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Si cum e vb.: "Vorba lunga, saracia omului.". M-am apucat de SE GU 50, insa in preu am 6N7S, momentan. Trafuri nu am, dar am miezuri bune; si cam nu am timp liber, dar nu ma las. Pun si poze.In fapt am un amplificator functional dar cu trafuri aiuristice.Am gresit am acum 6n8s am avut 6n1p inainte. E functional, dar am pic de brum, nu am trafuri bune de iesire si inca carcasa finala nu e gata. https://picasaweb.google.com/100591562823636348352/Gu50Se?authkey=Gv1sRgCInCi4eLroDKdg#5650662698799973890 Link spre comentariu
nicoalex Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Am o oferta de la cineva cu un kit de amplificator pe lampi cu GU 50 ,drept ptr care supun atentiei dvs schema electronica a acestuia in vederea indrumarii in realizarea lui.Mentionez ca nu am mai lucrat cu tuburi electronice insa vreau sa incerc si acest lucru.Orice sfat este binevenit. Fac precizarea ca acel chit are toate piesele din schema mai putin acea dioda Zener de putere. Schema mi-a fost imposibil s-o atasez aici asa ca am postat-o la adresa de mai jos http://bazar.elforum.info/89-amplificator ... tails.html Multumesc tuturor care au binevointa in a ajuta un novice dornic sa invete lucruri noi. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Subiectul e tratat pe forum.viewtopic.php?f=28&t=83155viewtopic.php?f=28&t=75494Dupa ce citesti despre problemele GU 50, poti sa mai intrebi; la o prima vedere, atacul pare cam anemic. Link spre comentariu
nicoalex Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Am citit acele lucruri insa voiam ceva concret raportat la schema prezentata de mine.Oricum ,multumesc ptr interesul acordat Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Am citit acele lucruri insa voiam ceva concret raportat la schema prezentata de mine.Oricum ,multumesc ptr interesul acordatDaca am pus eu schema pe forum de ce nu o faci ?Repet : ti-au zis baietii ca atacul lampii finale in schema ta este prea mic .Lucru constatat de mine cand am incercat atacul cu D3A si de asemenea doar cu o trioda din 6N2P , adica exact ca in schema ta .Se pare ca nu citesti cu atentie. Link spre comentariu
300B SE Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Bunaschema pare simpla dar eu nu am decat 6n1p sau 6n2p sau 6n3p. Daca le folosesc ce modificari apar?Rog pe danzup sa posteze datele de la transformatorul de iesire! Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Lampa V1 este chiar 6N1P .Voi reveni cu bobinajul trafurilor desi daca se cauta pe forum sunt mai multe trafuri date pentru GU50 in SE . Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Bunaschema pare simpla dar eu nu am decat 6n1p sau 6n2p sau 6n3p. Daca le folosesc ce modificari apar?Rog pe danzup sa posteze datele de la transformatorul de iesire!Sunt citeva date aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=28&t=69940&start=90 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum