Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectul GU-50 SE

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zbodeoc

27

• feri.visky

23

• THOMAS

22

• hpavictor

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si cum e vb.: "Vorba lunga, saracia omului.". M-am apucat de SE GU 50, insa in preu am 6N7S, momentan. Trafuri nu am, dar am miezuri bune; si cam nu am timp liber, :jytuiyu dar nu ma las. Pun si poze.In fapt am un amplificator functional dar cu trafuri aiuristice.

Link spre comentariu
:rade: Parca totusi nu as fi facut asta...sau sunt curenti de grila? Nu stiu de ce ai folosit aici lampa asta...dar daca merge si esti multumit...asta e important. Eu as folosi-o la un driver pt. etaj PP...e mult mai potrivita pt. asa ceva.
Link spre comentariu

Si cum e vb.: "Vorba lunga, saracia omului.". M-am apucat de SE GU 50, insa in preu am 6N7S, momentan. Trafuri nu am, dar am miezuri bune; si cam nu am timp liber, :jytuiyu dar nu ma las. Pun si poze.In fapt am un amplificator functional dar cu trafuri aiuristice.

Am gresit am acum 6n8s am avut 6n1p inainte. E functional, dar am pic de brum, nu am trafuri bune de iesire si inca carcasa finala nu e gata. https://picasaweb.google.com/100591562823636348352/Gu50Se?authkey=Gv1sRgCInCi4eLroDKdg#5650662698799973890
Link spre comentariu

Am o oferta de la cineva cu un kit de amplificator pe lampi cu GU 50 ,drept ptr care supun atentiei dvs schema electronica a acestuia in vederea indrumarii in realizarea lui.Mentionez ca nu am mai lucrat cu tuburi electronice insa vreau sa incerc si acest lucru.Orice sfat este binevenit.

Fac precizarea ca acel chit are toate piesele din schema mai putin acea dioda Zener de putere. Schema mi-a fost imposibil s-o atasez aici asa ca am postat-o la adresa de mai jos

http://bazar.elforum.info/89-amplificator ... tails.html

Multumesc tuturor care au binevointa in a ajuta un novice dornic sa invete lucruri noi.

Link spre comentariu

Am citit acele lucruri insa voiam ceva concret raportat la schema prezentata de mine.Oricum ,multumesc ptr interesul acordat

Daca am pus eu schema pe forum de ce nu o faci ?Repet : ti-au zis baietii ca atacul lampii finale in schema ta este prea mic .Lucru constatat de mine cand am incercat atacul cu D3A si de asemenea doar cu o trioda din 6N2P , adica exact ca in schema ta .Se pare ca nu citesti cu atentie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări