Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectul GU-50 SE

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zbodeoc

27

• feri.visky

23

• THOMAS

22

• hpavictor

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio
mi se parare cam mica valoarea zezistentei de 50k din anodul pentodei D3A pentru Ua 400vrezistenta de 100k din grila lui GU50 se pune inaintea rezistentei de 1k nu dupa earenunta la rezistenta de 100k care vine in grila lui D3A si masa,lasa doar rezistenta de 1k si potentiometrul de volum,nu o sa hiriie atunci cind vei roti de axul potentiometrului de volumde ce nu faci negativare cu - in grila lui GU50? preferi sa disipi putere pe resoul din catod?o alta sugestie ar fi sa faci un mic stabilizator serie pentru G2 GU50 ,acolo este cam sensibilaacum am vazut ca este realizat amplificatorulai facut probe ? cum este sunetul?spor la lucru si asteptam rezultatele
Link spre comentariu

Felicitari danzup, foarte frumos amplificatorul si interesanta abordarea cu o linie de pentode, cel putin D3A este un tub cu o liniaritate fenomenala, rezistenta interna extrem de mica si un curent anodic ce poate permite o rezistenta de 39K in PSF-ul ales de tine. Eu am in lucru ceva asemanator cu GU50 si E180F triode , ar fi interesant ca impreuna cu Feri Visky sa comparam performantele amplificatoarelor !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator benusapc

Intai sa aud (vad?!) cum suna... am mai procurat ceva piese dar am nevoie de cateva ore bune sa le montez...Asteptam modelul cu vopsirea in camp electrostatic....

http://i53.tinypic.com/2i1hzwp.jpghttp://i53.tinypic.com/288mmh5.jpghttp://i53.tinypic.com/14mf9jl.jpghttp://i54.tinypic.com/x3hah1.jpghttp://i54.tinypic.com/t7gvv4.jpgsunt poze si din timpul constructiei dupa cum vedeti .
Gratulálok szép tervezés ! :aplauzeHungarian to Romanian translationFelicitări design frumos!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Numai sa reusesc sa avansez... acum am de lucru f.f.f mult la revista care trebuie sa iasa in aprilie-mai... ufffff!

Am ceva cutii din tabla de otel ambutisata dati va rog cotele de gabarit a celor doua trafuri poate se potrivesc. Problema e vopsitul folosim doar 4 culori de pulberi cam ne potrivite alb si gri zilnic ---negru mat si cafea cu lapte mai sporadic. Cutiile ar acoperii simultan ambele trafuri cu axele rotite cu 90 de grade nu cred ca ar fi probleme. Cu respect Tm07UXO.
Link spre comentariu

Numai sa reusesc sa avansez... acum am de lucru f.f.f mult la revista care trebuie sa iasa in aprilie-mai... ufffff!

Am ceva cutii din tabla de otel ambutisata dati va rog cotele de gabarit a celor doua trafuri poate se potrivesc. Problema e vopsitul folosim doar 4 culori de pulberi cam ne potrivite alb si gri zilnic ---negru mat si cafea cu lapte mai sporadic. Cutiile ar acoperii simultan ambele trafuri cu axele rotite cu 90 de grade nu cred ca ar fi probleme. Cu respect Tm07UXO.
Revin ... am ajuns acasa si ca sa scurtati o decizie am masurat cutiile. Dimensiuni interioare Lungime 215mm Latime 125mm Adincime 120mm. Cutia are marginea indoita la 90 de grade unde se pot da gauri de fixare ptr. surub de ex.M4. dimensiunile de gabarit ale marginilor sint 240x150mm. Varianta a doua de cutie are dimensiunile lungime 190mm latime 125 adinc de 90mm. Dimenensiunile de gabarit ale marginilor sint 215x150mm. Masuratoarea sa facut cu rigla deci fara pretentii mari. Cu respect.
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

cateva obiectii ce vreau sa le aduc, din punct de vedere estetic1.trafurile de iesire puteau fi lesne ingropate in sasiu, adica pachetul de tole sa stea lipit de sasiu, nu asa de sus cocotate, si gaura in sasiu e facuta mult prea mare pentru cateva fire2.aceeasi poveste si cu soclurile de GU50, sa fi fost iesita sus doar baza in care intra tubul3.soclurile novale nu vad de ce s-au pus de tipul cu ecran, de nu se foloseste ecranul, puteau fi puse lesne ceramice "plate" de sasiu

Link spre comentariu

Carcasa, se vede ca a fost decupata pentru ca trafurile de iesire sa intre "ingropat" dar probabil ca a fost un pic mai mare carcasa de bobinaj si nu mai intra in decupajul facut. Oricum cutiile care acopera trafurile de iesire sunt cumparate de undeva (nu par a fi facute) deci .... s-au gandit producatorii ca asa trebuie sa arate (adica inalte) si le dau dreptate.

Partile laterale din lemn arata bestial! (desi nu se vede bine eu licitez ca este lemn de bambus dupa cum arata sectiunea). Eu poate as fi pus si in partea din fata inca o bucata care sa se imbine cu lateralele la 45 de grade (deci sa nu se vada sectiunea materialului), dar asta .... necesita multa munca in plus (mai ales la decupajul pentru butonul potentiometrului).

Pacat ca doar din spate se vad CABLURILE ALEA FAINE!

P.S. hpavictor pe langa graficul ala nu mai era ceva informatie utila pe acolo?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Suna exceptional .

M-am apucat si eu de un proiect asemanator. Sunetul este peste asteptari, foarte corect timbral. Saptemari a vazut ce se pregateste. :da Din pacate nu am trafuri de iesire foarte bune, dar am alte miezuri bune.Lampa asta chiar e interesanta (GU50), danzup a pus-o bine in valoare. In curind si poze.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări