Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectul GU-50 SE

feri.visky

Postări Recomandate

...pe schema am scris 8/3k5 ca fiind pozitia prizei transformatorului de iesire.

Din calcule rezulta circa 2k8-2k9 ...

Ar fi aproape perfect 2K9 pentru tensiunea anodica din schema(desigur).
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zbodeoc

27

• feri.visky

23

• THOMAS

22

• hpavictor

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va dati seama ce transformator ar fi facut Dl. Lazaroiu daca mai aveam si priza de 3k la 4 si 8 Ohm...

Va duceti usor-usor catre ce trebuie(pentru situatia data) ,observ.Din care calcule("alea chioare") rezulta 2k8-2k9 ?! ,cred ca aveti chiar 3k1-2k2 , dar ma rog sa vedem daca in calcule(cum spuneti) s_a folosit decit raportul de transformare !?.Cereti eventual FFT(simulare) pentru 9Vef in sarcina(8) la iesire.
Link spre comentariu

Dl. Lazaroiu, cu siguranta ca urmareste topicurile si in limita timpului sau... limitat o sa posteze o simulare...Principial vorbind tolerante de 8%-10% in conditiile date, care nu sunt chiar de laborator, nu cred ca ar trebui sa va deranjeze... oricum tindem catre: maxim ce se poate obtine!Deocamdata, mai doua poze in care am reusit sa pozez si filametele apoi un tabel comparativ de valori...Auditia se mai amana...

post-11663-139829346698_thumb.jpg

post-11663-139829346705_thumb.jpg

Link spre comentariu

... oricum tindem catre: maxim ce se poate obtine!...

Adaug in conditiile date(un maxim absolut GU50-SE nu cred ca se poate preciza).Amplificatorul dumneavoastra GU50-SE mod pentoda ajunge la puterea utila corecta in sarcina conform situatiei prezentate(in special datorita faptului ca Za se situeaza la circa 3k1-3k2 ,asadar domnul Lazaroiu a fost inspirat ca a prevazut si aceasta posibilitate inspiratie desprinsa dintr_o discutie mai veche-de peste doi ani).
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Revin si eu cu gandul la un SE cu Gu50 avand ca finala una sau doua GU50 in mod trioda.In schema prezentata de dl Feri distorsiunile erau foarte mari.Poate ne ajuta dl Lazaroiu cu o simulare. :aplauze (in masura in care are timp!)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări