mișa Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Foarte interesant, de fapt incredibil....Eu cind strunjesc/gauresc ceva mai "greu" sar aschii peste tot. E foarte deranjant ca ajung sub piesele de mobilier joase din zona, de unde cu greu le scot asa ca am eliminat aceste piese. Chiar si asa, unele prelucrari fac praf, drept pentru care am montat un ventilator puternic in zona unde se poate face praf, care scoate aerul afara si am montat o perdea de plastic care poate fi trasa intre zona cu praf si zina fara praf. Efectul ventilator/perdea+ferastra de aerisire dincolo de perdea a fost major....dar nici chiar cum e la tine...Parca acolo nu s-a lucrat niciodata. De asemenea mai pun ulei in timpul prelucrarii....uleiul mai stropeste...Cum mama supararii poti tine asa curat daca si lucrezi? https://dl.dropbox.com/u/3712780/Atelie ... 050883.JPG https://dl.dropbox.com/u/3712780/Atelie ... 050884.JPG https://dl.dropbox.com/u/3712780/Atelie ... 050885.JPG https://dl.dropbox.com/u/3712780/Atelie ... 050886.JPG Link spre comentariu
ndc74 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Felicitari!!! Foarte frumos si curat. Se vede ca ai investit ceva bani si suflet.Singura retine o am la bancul frezei facut din profile de aluminiu. Intrebarea mea e cum scoti spanul cazut printre canalele lui? Link spre comentariu
radu cnc Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Mai mult ca sigur cu aspiratorul, asa procedez eu. Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Mai mult ca sigur cu aspiratorul, asa procedez eu.Si eu am un aspirator cumparat special pentru atelier si pentru adunat spanul(atelierul are usa si in casa si daca ma prinde cu span pe covoare ) Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Da, cred ca toata lumea foloseste un aspitator....dar pina la curatenia tip "KATRAN" e cale lunga. Eu nu pot sa zic altceva decit RESPECT, nu numai pentru scule ci si pentru curatenie si ordine.A pro pos de ce zicea dom'katran pe undeva, eu daca in timpul unei lucrari, in mod accidental se varsa sa zicem un bidon de ulei, nu opresc lucrarea pentru curatenie numai daca "fenomenul" reprezinta un pericol. Curatenia o fac numai dupa lucrare. Cred ca e doar chestie de stil de lucru si de modul de a considera prioritatile.Nici daca ma accidentez usor nu opresc lucrarea, numai daca din cauza asta nu o pot contiua. (doamne feri, situatia asta n-am patit-o...si sper sa nu o patesc) Link spre comentariu
katran Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Poze cu sopronul renovat ...vechi de 3 luni deja , da' o sa pun unele mai noi . Abia acum e cat de cat curat .Oricum , cred ca le stiti deja ... Se poate si mai bine , dar nu am destul timp ... Link spre comentariu
en Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Sa fii sanatos si sa te bucuri pana la adanci batraneti de rodul muncii si pasiunii tale! Asta,vrei nu vrei, iese din categoria soproanelor;seamana mai mult a laborator NASA.Nu te bagi intr-un parteneriat cu facultatile de profil din tara,tu si altii asemeni tie? Poate,poate o germina samanta lucrului bine facut si o muri buruiana "las' ca merge si asa..." Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Daca ar fi asa, eu m-as inscrie, evident contra cost, la un curs intr-un sopron din asta... (..."cat de cat curat"... ) Link spre comentariu
katran Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Asa arata acum ... nu mai e asa curat ca la inceput , dar o sa-mi fac timp sa rezolv si problema asta ... Link spre comentariu
stefan_k Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Ăsta e sexy curat, scuzată fie-mi neobrăzarea.Mă tot uit, și tot nu cred ... Link spre comentariu
Vizitator luigy_1621 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Foarte frumos. Să le stăpâniți sănătos! Link spre comentariu
aliusa Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 frumos,felicitari as avea o intrebare daca nu deranjez,cat m-ar costa o masa in cruce cu cursele x-150 si y-300? vreau sa folosesc o masina de gaurit cu coloana pe post de freza si am nevoie de masa in cruce. Masina de gaurit este modelul asta http://www.bsmacchine.it/product_info.p ... 64%20VALEX ps nu am pretenti la ca materialele sa fie de cea mai buna calitate,in limita bunului simt in cazul in care influenteaza pretul multumesc si va doresc multe realizari Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Asa arata acum ......De aici (din poza) trag concluzia, ca "sopronul" se afla undeva la etaj. Desi poza este facuta de sus in jos, pe fereastra nu se vede nici un peisaj. Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Desi poza este facuta de sus in jos, pe fereastra nu se vede nici un peisaj.Eu cred ca are ceva in geamuri,poate folie ca sa nu se vada inauntru. Link spre comentariu
katran Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Intamplator , atelierul este la " cota 0 " , pe pamant ... Fereastra este acoperita cu un rulou albastru , sa impiedice privirile indiscrete ... Sunt perioade destul de lungi cand nu ajung pe-acolo , si e mai bine sa tii " oalele acoperite " , nu-i asa ? Asta demonstreaza faptul ca nu-i bine sa tragi concluzii pripite , fara sa incerci macar sa ... dar , de fapt , care-i problema ? Daca ar fi fost la etaj sau sub pamant , avea vreo importanta ? Chiar nu vad rostul postarii , domnule moderator ... sau exista vreun inteles ascuns , care-mi scapa ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum