Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sopronul de la Breaza ...

katran

Postări Recomandate

Nu cred ca lungimea conului ar fi problema ci faptul ca din nefericire acel universal nu se vinde decat in Canada si US. Pretul este bun dar piesa este inaccesibila de pe eBay. :nebunrau:

Gresit . Eu l-am adus fara probleme prin AtlasShipping . Cauti cu Gogu , dai telefon in USA lui Jipescu Adrian ( patronul ) , si cand cumperi de pe ebay specifici adresa de shipping la firma asta ... Are sediul in New York , baietii sunt super O.K , si vine in Bucuresti cam in 2-3 saptamani ( primesti un telefon si ti se spune ce si cat costa , si de unde ridici coletul ) .
Link spre comentariu

@katran "Gresit . Eu l-am adus fara probleme prin AtlasShipping . Cauti cu Gogu , dai telefon in USA lui Jipescu Adrian ( patronul ) , si cand cumperi de pe ebay specifici adresa de shipping la firma asta ... Are sediul in New York , baietii sunt super O.K , si vine in Bucuresti cam in 2-3 saptamani ( primesti un telefon si ti se spune ce si cat costa , si de unde ridici coletul )" .-In varianta pe care o mentionezi CAT A COSTAT?.

Link spre comentariu

Gresit . Eu l-am adus fara probleme prin AtlasShipping . Cauti cu Gogu , dai telefon in USA lui Jipescu Adrian ( patronul ) , si cand cumperi de pe ebay specifici adresa de shipping la firma asta ... Are sediul in New York , baietii sunt super O.K , si vine in Bucuresti cam in 2-3 saptamani ( primesti un telefon si ti se spune ce si cat costa , si de unde ridici coletul ) .

Multumesc pentru indicatii, asa mai merge, probabil am sa-ti cer ajutorul cand voi face comanda. :jytuiyu
Link spre comentariu

Concediu Placut si sa te intorci Sanatos. :101 Desigur.Cum am stat pana acum fara asa ceva nu are importanta cand rezolv,avand in vedere ca NU am banii ceocamdata :speriat (trebuie sa platesc inca pt Strung!).

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

@katran: Desi acest topic este unul dintre reperele sectiunii si desi ai realizari evidente in domeniu, nu prea participi la discutiile pasionatilor de masini unelte. Daca totusi ai timp si mai urmaresti evolutia acestui topic, te invit sa ma contactezi pe MP, daca accepti sa colaboram in scopul repunerii acestui topic in posesia celor mai valoroase atasamente.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Nici macar nu sunt poze mai noi ... sunt ce am salvat pe laptop . Momentan nu sunt in tara , si n-am cum sa fac altele ... Adevarata surpriza va fi la primavara . Renovez complet atelierul , si-mi iau alte scule ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări