katran Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Nu cred ca lungimea conului ar fi problema ci faptul ca din nefericire acel universal nu se vinde decat in Canada si US. Pretul este bun dar piesa este inaccesibila de pe eBay. Gresit . Eu l-am adus fara probleme prin AtlasShipping . Cauti cu Gogu , dai telefon in USA lui Jipescu Adrian ( patronul ) , si cand cumperi de pe ebay specifici adresa de shipping la firma asta ... Are sediul in New York , baietii sunt super O.K , si vine in Bucuresti cam in 2-3 saptamani ( primesti un telefon si ti se spune ce si cat costa , si de unde ridici coletul ) . Link spre comentariu
profesorul01 Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 @katran "Gresit . Eu l-am adus fara probleme prin AtlasShipping . Cauti cu Gogu , dai telefon in USA lui Jipescu Adrian ( patronul ) , si cand cumperi de pe ebay specifici adresa de shipping la firma asta ... Are sediul in New York , baietii sunt super O.K , si vine in Bucuresti cam in 2-3 saptamani ( primesti un telefon si ti se spune ce si cat costa , si de unde ridici coletul )" .-In varianta pe care o mentionezi CAT A COSTAT?. Link spre comentariu
katran Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Aproape 200 ... Vreo 600 Ron ( cu tot cu transport ) ... Link spre comentariu
profesorul01 Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 MULTUNESC.NU este extrem de exagerat!.Daca o sa am nevoie de indrumare in privinta asta ma poti ajuta?.O Seara Buna. Link spre comentariu
katran Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 In teorie , sigur ca da ... Acuma sunt in concediu , incep munca pe 10 aprilie ... Dupa aia sunt 2 zile in Buc , 2 in Breaza ... Ne-auzim la un telefon . Link spre comentariu
Dan57 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Gresit . Eu l-am adus fara probleme prin AtlasShipping . Cauti cu Gogu , dai telefon in USA lui Jipescu Adrian ( patronul ) , si cand cumperi de pe ebay specifici adresa de shipping la firma asta ... Are sediul in New York , baietii sunt super O.K , si vine in Bucuresti cam in 2-3 saptamani ( primesti un telefon si ti se spune ce si cat costa , si de unde ridici coletul ) .Multumesc pentru indicatii, asa mai merge, probabil am sa-ti cer ajutorul cand voi face comanda. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Concediu Placut si sa te intorci Sanatos. Desigur.Cum am stat pana acum fara asa ceva nu are importanta cand rezolv,avand in vedere ca NU am banii ceocamdata (trebuie sa platesc inca pt Strung!). Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 @katran: Desi acest topic este unul dintre reperele sectiunii si desi ai realizari evidente in domeniu, nu prea participi la discutiile pasionatilor de masini unelte. Daca totusi ai timp si mai urmaresti evolutia acestui topic, te invit sa ma contactezi pe MP, daca accepti sa colaboram in scopul repunerii acestui topic in posesia celor mai valoroase atasamente. Link spre comentariu
Vizitator Tigertiki Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Unde sunt pozele ? :84Salutare Link spre comentariu
katran Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Unde sunt pozele ? :84SalutareEu le-am sters ... o sa incerc sa pun altele ... Link spre comentariu
katran Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 pozele .................... Link spre comentariu
katran Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 alte poze .................... Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Nu sant suparacios dar nu mai pune poze ca ma inbolnavesti de inima rea si e pacat.Bravo tie ca ai o pasiune de care te tii Link spre comentariu
katran Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Nici macar nu sunt poze mai noi ... sunt ce am salvat pe laptop . Momentan nu sunt in tara , si n-am cum sa fac altele ... Adevarata surpriza va fi la primavara . Renovez complet atelierul , si-mi iau alte scule ... Link spre comentariu
utzy Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Inseamna ca mai am de asteptat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum