katran Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 ... si fiarele . O sa renovez la primavara ... sper sa-l fac sa arate cum trebuie ... Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 ... am uitat " galeata " ... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Frumos, dar cred ca ai cam bagat ceva euroi acolo Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Frumos, dar cred ca ai cam bagat ceva euroi acolo Yep... da' nu-mi pare rau ... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Acuma,daca scoti si bani din ce ai investit acolo e OK. Link spre comentariu
Dan57 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Iertata fie-mi parerea dar asa numitul "sopron" arata cu hala unei firme si nicidecum cu micul atelier de acasa. Cred ca as "impresiona" destui tineri de pe aici daca as face cateva poze in unul din atelierele din Politehnica sau mai ce stiu eu firma. Nu spun ca nu sunt si "baieti" dotati dar nu cred ca are cineva acasa in atelier rafturi specializate pentru materie prima si astea pline cu profile. Imi pare rau si nu vreu sa fiu rautacios sau mai stiu eu cum dar sa nu confundam atelierul unei firme (chiar personale) cu ce-si face omul in micul lui "sopron". Oricum arata bine "hala" respectiva cu dotarea prezentata, la mai mare si multe. Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Jucariile sunt noi?Fonduri Phare? Link spre comentariu
boboBOBO Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Domnul Gabi e un om care merita tot respectul nostru pentru profesionalismul si pasiunea cu care munceste ! Atelierul lui cred ca este cel mai curat si mai ordonat din cate am vazut . Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Multumesc pentru aprecieri. Nu este o hala de firma ...LOL ... este atelierul meu personal ... Masinile nu sunt nici pe departe noi... routerul are deja 3 ani , freza vreo 2 , iar strungul l-am luat toamna trecuta ... DRO-ul de pe strung l-am montat in decembrie ( mai am de pus port cutitul Aloris , trebuie doar sa fac o modificare minora ) .Este adevarat ca nu au fost tocmai ieftine , dar asta e hobby-ul ... Pentru mine este deja o obsesie ... Faptul ca este " curat " cred ca e normal ... Si inca nu arata asa cum vreau eu ... o sa renovez la primavara , si abia atunci o sa ma pot lauda cu un atelier serios ... M-au ambitionat cei de la Glacern... aia lucreaza cu manusi albe ... P.S. Nu sunt fonduri Phare ... Stau relativ bine financiar , si nu prea cheltui pe altceva ( carpe , masini scumpe , etc ) . pentru Dan57 : te invit la modul cel mai serios la o bere ... in " sopronul " meu . Nu am firma ( sunt controlor de trafic la Romatsa , si lucrez intr-un program de rahat , asa ca nu am timp sa ma ocup de o firma ...poate la pensie , daca o apuc in viata si sanatos ... ) . Vreau sa sper ca postul tau este un spirit de gluma , si nu altceva ... Nu-mi vine sa cred ca m-ai crezut in stare sa ma laud cu ceva ce nu este proprietatea mea , sau cu ceva ce n-as fi in stare sa fac ... Gabriel , Niculae . Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Felicitari!Am crezut ca utilajele sunt "noi" deoarece nu am vazut gram de span si emulsie pe jucarii. Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Pai le curat temeinic dupa ce le folosesc ... voi nu faceti la fel ? Ma scoate din sarite o masina murdara , plina de span sau alte mizerii ... Chiar daca pierd mai mult timp sa curat decat operatiunea de prelucrare in sine... de aia e hobby si nu altceva ... Am mai spus ... este deja o obsesie ... Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Eu inca duc dorul mirosului produs prin aschiere, acum inghit praful si spargem betoane cand este cazul.(de munca de santier) Link spre comentariu
Dan57 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 pentru Dan57 : te invit la modul cel mai serios la o bere ... in " sopronul " meu . Nu am firma ( sunt controlor de trafic la Romatsa , si lucrez intr-un program de rahat , asa ca nu am timp sa ma ocup de o firma ...poate la pensie , daca o apuc in viata si sanatos ... ) . Vreau sa sper ca postul tau este un spirit de gluma , si nu altceva ... Nu-mi vine sa cred ca m-ai crezut in stare sa ma laud cu ceva ce nu este proprietatea mea , sau cu ceva ce n-as fi in stare sa fac ... Gabriel , Niculae .Imi cer scuze daca te-ai simtit cumva jignit, dar chiar daca ar fi firma ta nu insemna ce este vre-o problema, tot bani tai sunt. Totusi camera arata mai mult a una de spital decat micul atelier de acasa. Eu am asa putin timp liber incat trebuie sa aleg intre a face curat sau mesterii o ora pe saptamana, grea alegere, probabil de aici pleaca usoara confuzie. Oricum ar fi, totul arata foarte bine, succes in continuare. Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 O.K , no problem , am priceput . Daca pare o camera de spital , inseamna ca e bine ... asta urmaresc , ca atelierul meu sa fie " farmacie " . Sunt obsedat de ordine si curatenie , scule curate , care trebuie sa arate tot timpul ca noi ... Fiecare dintre noi are o pasarica ... ei bine , eu am un " stol " ...LOL Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Salut,Ai un atelier extraordinar..., si-mi dau seama cam cati bani ai bagat in acel atelier.M-am uitat la cei de la Glacern..., mda, dar ei au bani si fac bani cu jucariile lor...La ce pret ajunge un cnc facut de tine, ca cel din poze?Cu stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum