Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi

Vizitator Sm00kE

Postări Recomandate

Vizitator Sm00kE

Salut baieti din nou.Mentionez ca nu ma prea pricep.

Am 2 x RCF LF21N451 bagate fiecare in cate o cutie ( detaliii atasament ) la care am inteles ca nu se fac filtre pasive ( ma refer la difuzoarele de 21" ) si mi s-a recomandat un crossover.Aceste difuzoare sunt amplificate de un hq15.

Mai am 2 x BEHRINGER B210D active iar problema mea este ce crossover imi recomandati astfel incat sa trec toate cele 4 boxe prin crossover sa le limitez la frecventa data de producator, adica as vrea sa folosesc rcf-urile pentru bass si behringer pentru medii/inalte.

Ce crossover imi recomandati?

Iar legat de proiectul recomandat de producator pentru rcf-uri, trebuie "antifonata" boxa? nu prea ma pricep, stiu ca se baga in cutie ceva material :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Sm00kE

Un cross destul de bun, si relativ accesibil ar fi CX2310 de la Behringer.Satelitii pe un canal al ampului si subul pe celalalt :da

nu m-ai inteles la a doua parteam 2 cutii fiecare cu cate un RCF LF21N451 , iar fiecare cutie e legata pe cate un canal pe hq15BEHRINGER B210D sunt active, deci nu au nevoie de amplificareDin cate ma duce mintea, mi-ar trebui un crossover cu 4 intrari pentru fiecare boxa? adica 2 intrari pentru bass ( 2 x RCF LF21N451 ) si 2 intrari pentru BEHRINGER B210D ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări