Vizitator Sm00kE Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Salut baieti din nou.Mentionez ca nu ma prea pricep. Am 2 x RCF LF21N451 bagate fiecare in cate o cutie ( detaliii atasament ) la care am inteles ca nu se fac filtre pasive ( ma refer la difuzoarele de 21" ) si mi s-a recomandat un crossover.Aceste difuzoare sunt amplificate de un hq15. Mai am 2 x BEHRINGER B210D active iar problema mea este ce crossover imi recomandati astfel incat sa trec toate cele 4 boxe prin crossover sa le limitez la frecventa data de producator, adica as vrea sa folosesc rcf-urile pentru bass si behringer pentru medii/inalte. Ce crossover imi recomandati? Iar legat de proiectul recomandat de producator pentru rcf-uri, trebuie "antifonata" boxa? nu prea ma pricep, stiu ca se baga in cutie ceva material Link spre comentariu
Vizitator Sm00kE Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Un cross destul de bun, si relativ accesibil ar fi CX2310 de la Behringer.Satelitii pe un canal al ampului si subul pe celalalt nu m-ai inteles la a doua parteam 2 cutii fiecare cu cate un RCF LF21N451 , iar fiecare cutie e legata pe cate un canal pe hq15BEHRINGER B210D sunt active, deci nu au nevoie de amplificareDin cate ma duce mintea, mi-ar trebui un crossover cu 4 intrari pentru fiecare boxa? adica 2 intrari pentru bass ( 2 x RCF LF21N451 ) si 2 intrari pentru BEHRINGER B210D ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum