Reynolds Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 vreau sa fac un montaj simplu folosind comparatoarele din lm393.trebuie sa monitorizeze o tensiune sa nu creasca peste o anumita valoare.e pentru un incarcator auto.tensiunea de declansare ar fi undeva la 14.5V.cuplarea/decuplarea 220V se va face folosind un releu.daca se poate folosi si izolare optica intre partea de comanda si tensiunea masurata.si sa fie reglabil.daca aveti o schema sau mai multe din care ma pot inspira.va multumesc! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 unde-i automatizarea pentru casa ?! Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 De ce nu folosesti schemele de incarcare de la litiu ion pt acumulatori auto? astea de la litiu ion limiteaza curentu de incarcare la o valoare prestabilita pana cand tensiunea ajunge la o valoare stabilita,apoi ramane la incarcare la tensiune constanta. Link spre comentariu
Reynolds Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 unde le pot gasi? Link spre comentariu
marinescug Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Abunda forulul cu mesaje referitaor el "modificare sursa ATX" in vederea scopului propus.Daca e vb de incarcat acumulatopr cu Pb pentru auto, nu un alt fel de incarcator.Nu area rost sa reinventezi ceva deja experimentat si functional. search.php Link spre comentariu
Reynolds Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 am un traf de 800W cu prize la 8,9,10,12,16,21 Vce rost mai are sa ma complic cu surse? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 am citit un pic mai atent prima postare:redresorul auto exista?acel redresor va stricat bateria si acum doriti o protectie?in final spuneti ca aveti si un trafspuneti clar toata povestea Link spre comentariu
Reynolds Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 am un traf care il foloseam direct(cu punte redresoare) la incarcat baterii auto cu pb.deja am defectat 3 baterii cu el, le fierbe si pica cate un element apoi moare de tot.m-am gandit sa fac un circuit care sa protejeze bateriile si sa le incarce cum trebuie fara sa le defecteze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 viewtopic.php?f=41&t=76784&start=0am testat sa vad daca reusesc sa copiez o adresaaveti aici cateva scheme simpledaca nu santeti multumit va fac eu o schematrebuie sa mai lucrez printre picaturiam cersit un telefon de la nepoti sa pot face niste pozeurmeaza sa vad de ce accesorii mai am nevoie sa le pun pe forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum