Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putin ajutor va rog !!!

Vizitator b726pst

Postări Recomandate

Vizitator b726pst

Salut tuturor si la multi ani tuturor !!! Am si eu o mare problema, am cumparat un dvd auto, de la niste baieti, nu este de firma, dar m-a incantat pretul. am dat pe el 250 lei, pentru ca ne "cunoastem"si aveau nevoie urgenta de bani pentru... prostii. Asa ca l-au probat de fata cu mine, toate functiile functionale si l-am cumparat. Nu stiam exact ce mufe imi trebuie la el asa ca l-am luat asa cum mi l-au dat. Am fost cu el sa-l montez pe masina si cand i l-am aratat tipului care se ocupa cu montarea mi-a ras in fata ca imi lipseste o mufa de alimentare cica. I-am zis cum sta treaba si ca nu ma pricep. Tipul mi-a zis ca daca vreau imi face el o comanda dar ma costa 600 ron. mi se pare un pic cam mult pentru o "simpla" mufa. (nu stiu cat e de simpla dar asa pare).

Asa ca rugamintea mea este sa ma ajutati daca stiti de unde sa o cumpar ? Daca stiti de unde, explicati-mi si mie ce ar trebui sa cer. Sau poate are cineva pe acasa una in plus si nu ii trebuie (o cumpar, dar nu cu 600 lei). Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti si apropo sunt nou printre voi, sunt incepator la domeniul electrica, electronica. O sa stau pe capul vostru mult timp pe aici. Si rog un moderator sa mute subiectul unde se cuvine... eu aici cred ca e bine :d

http://img840.imageshack.us/i/150120111622.jpg/ aici ar trebui sa vina respectiva mufa !!!

http://img37.imageshack.us/i/150120111621.jpg/ o schita !!!

Tin sa precizez ca am cautat in lung si lat si nu am mai gasit !!! Scuze daca v-am plictisit !!!

Va multumesc din suflet !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

1

• sorinpavel

1

• boederyakumo

1

Pai dupa cum se vede aveti si configuratia pinilor,deci nu va ramane altceva de facut decit sa luati aparatul cu dvs si sa mergeti pe la magazine de piese electronice si sa cautati o mufa care merge in locasul respectiv,fizic ma refer,apoi sa legati firele mufei exact dupa specificatiile dupa aparat.Simplu! :daSau daca aparatul poarta o marca cunoscuta(lg,sony,philips,etc) dupa modelul aparatului.Daca este ceva non-name,mai greu gasiti mufa :sparge:

Link spre comentariu

Cum Il cheama pe aparat ? ceva dimensiuni la mufa daca se poate, am ceva mufe, poate ,cine stie. Persoana care va spus ca o asemenea mufa costa 600 lei pur si simplu ignorati-o. :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator biginu

nu te mai chinuii cu mufa ca sunt slabe sanse sa o gasesti, foloseste o mufa iso tata caruia ai lipesti firele direct pe pinii aparatului. de obicei asta se numeste tiganie, dar executata frumos lucrarea cu mufa noua si tuburi termocontractabile o sa iasa super. mufa iso costa intre 10-20 roni iar lucrarea , daca nu o faci tu ar trebui sa te coste maxim 50-60 ron asa ca... daca vrei ajutor, sunt din buc si lucrez intr-un service auto ca electrician, eventual te pot ajuta si cu montajul, imi trimiti pm si vorbim ;)

Link spre comentariu
Vizitator Bodo

Au mai zis si biginu si BUGHIU.. insa nah, poate intelegi ca nu e pericol daca cine iti face treaba asta lucreaza curat!

Cauta o mufa care iti place si are minim 20 de pini (gasesti mufe iso cate vrei) si te duci la un cunoscut care stie sa tina un letcon in mana..

poti eventual sa iei exact perechea mufei pe care o ai tu pe masina!

Desfaci player-ul si daca mufa pe care ai luat-o intra in locul respectiv fara mari probleme asta este. Daca nu, tai 20 de bucati de cablu (eventual culorile indicate in schita postata de tine), scoti mufa lui originala si in locul fiecarui pin pui un fir pe care mai apoi il duci unde trebuie in mufa noua

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări