Vizitator DeejaySouNd Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Am si eu o problema cu un laptop pun muzica de pe el, se aude in boxele lui normal, dar cand bag un homecinema abea se aude si mai are si un bazait...(si la casti la fel) stiti cumva de la ce ar putea fi ?? Pot sa-i schimb jack-u la output sa-l bag pe microfon sau line in ?Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 la unele laptopuri cand ii bagi vre-o mufa te intreaba ce ai bagat, deci ai putea sa bagi boxele in loc de mic daca laptopul tau e unul dintre acelea. problema nu stiu de la ce poate sa fie... se poate sa fie si de la mufa care nu face bine contact pe-acolo... Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 faza e ca atunci s-a luat curentul parca si mi s-a ars siguranta din homecinema si de atunci imi face ceva de asta ma gandesc poate a suferit laptopul vreun scurt cv... Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 se foarte poate... cand se intoarce curentul vine cateodata cu o tensiune foarte mare... de-aia e bine sa scoti chestiile mai sensibile din priza pana vine curentul. eu inchid sigurantele de la prize si gata.nu stiu ce sa zic totusi despre laptop... ca semnalu care vine in difuzoarele laptopului este semnalul care iese pe mufa dar amplificat deci cel mai probabil e de la mufa aia... si eu am avut o problema de genu dar nu am reusit sa o repar bine la momentul ala si acum nici ca mai desfac laptopul. am lipit o alta mufa ca aia veche era crapata si se auzea carait si cum ai mai zis tu ca se aude... si acum fiind mufa umpic diferita imi da semnalu amplificat din difuzoare pe mufa si se aud si difuzoarele daca bag alt sistem sau ceva. si trebuie sa le tin incet ca altfel imi plajeste castile sau amplificatorul.totusi nu te sfatuiesc sa te apuci sa il desfaci sa schimbi mufa ca poti sa busesti cu pistolul de lipit (undele electromagnetice pe care le produce) vre-o piesa mai sensibila. eu cand am avut problema cu mufa, din lipsa de scule am lipit-o pe cea noua cu o furculita incinsa si cu adeziv bizon ca sa fiu sigur ca nu cade Link spre comentariu
emilberculescu Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Daca sunetul in home-cinema este slab dar bun ( calitativ ) atunci ai impedanta scazuta la intrare in sistem ( etaj intrare preamp )Daca ( dupa cum ai spus ) ai pe langa asta ai si un bazait atunci conexiunea intre laptop si sistem nu are legat firul rece ( masa ) ci aste realizata doar pe firele calde L si R , se aude totusi ceva datorita impedantei dintre cele doua canale .Verifica mufele - cea de la cablu , cablul propriu-zis si mufa mama de la laptop ( probabilitatea cea mai mare de a fi stricata ) Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Nu deci ... cand bag mufa jack nu se aude mai nimic. Dau homecinemaul la maxim si abea auzi ceva dar si un bazait . La casti nu se aude mai deloc. Laptopul e cam asa Asus A6R: Nu e cine stie ce, ca are 512 ram 1 ghz procesoru, asta e cel care il tin asa mai "neglijent" sa zic il mai iau pe ici pe colo .... Ca eu am un laptop Sony vaio 4 gb ram 3ghz procesorul si ala il tin mai de bun.Dar as vrea sa-l fac si pe asta daca tot merge... Nu pot sa inlocuiesc semnalul cumva ? adica sa nu mai scoata pe mufa aia sa scoata pe Line In.. ca am 3 mufe la laptop Audio in , Microphone, Line In. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 fa tu cum am spus in primul raspuns: baga mufa la mic sau line in si vezi daca te intreaba ce dispozitiv ai bagat.... daca nu te intreaba atunci incearca pt inceput sa ii schimbi mufa. sau du-te la cineva care are experienta. Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Nu merge frate tre sa il desfac sa ma uit sa vad daca se cunoaste vreo ceva pe placa ...ceva negru nush.. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 pai sa stii ca nu neaparat sa se fi ars ceva...poate numai s-a deteriorat mufa ca deh... se mai intampla. Link spre comentariu
EDDIY Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 in primul rand...intrarea de la amplificator(hom cinema) NU o bagi in line in sau mic,risti sa faci alte belele,intai vezi daca in driverul placii ai suport 5.1,in cazul asta merge dar setat ca pe acele mufe(line in,mic) sa ai semnal de iesire,care apoi sa fie preluat de amp..problema ar putea fi mufa in sine,o lipitura proasta care s-a dus sau de la vreaun shoc(l-ai scapat jos,ceva?)..incearca cum ti-au spus si ceilalti cu alta mufa dar neaparat configurata drept iesire..daca merge ,desfa-l si uita-te la mufa cu pricina,verifica lipiturile pe placa,eventual intreruperi de cablaj,nu neaparat 'ceva negru'...nu ai masa daca "baraie",deci mufa...succes.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum