vitamina Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Salutare, Am si eu o boxa pasiva care are doua intrari normale unde conectezi cablul de semnal,si deasupra lor,mai sunt doua mufe in care intra perfect mufa jack mare.Pt ce sunt acele mufe in care intra mufa jack? Multumesc! Link spre comentariu
Optiplex Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 cred ca ai o boxa bi-amp ... se poate o poza ? Link spre comentariu
vitamina Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 http://www.behringer.com/EN/Products/B212XL.aspx Nu am reusit sa atasez poze cu boxa deoarece pozele din aparatul meu au 1.21MB si este prea mare. Link spre comentariu
BF37 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Sant 2 intrari in paralel , una speakon si una jack mare . Deci poti sa conectezi boxa la amplificator pe oricare dintre intrari. Link spre comentariu
vitamina Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Multumesc pt raspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum