Vizitator autolykus Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 salutaream si eu o intrebare, destul de simpla pt cunoscatori:vreau sa leg mai multe baterii de telefon li-ion, in ideea de a obtine o perioada cat mai lunga de functionare a unei camere de luat vederi. toate sunt 3.7v, la fel necesita si camera, in schimb mAh(nu stiu exact ce inseamna) sunt mai multi la bateriile de telefon decat la bateria originala a camerei. le-am legat + la+ si -la-, functioneaza, dar totusi nu tine cat ma asteptam eu, adica folosind bateria originala de 670 mAh filmeaza cam 2 ore, si folosind 3 baterii de tel de 1000mAh fiecare, filmeaza vreo 3 ore, adica nu cu mult mai mult. ce am mai observat, ca nu se incarca toate legate decat pana la 3,8 v asta timp de 12 ore, pe cand incarcand cu telefonu fiecare in parte ajunge la 4,2v si asta in doar 2 oresper ca m-am facut inteles, deci ceea ca ma intereseaza e sa-mi tina bateriile astea cat mai mult timp de filmaremultumesc anticipat!! Link spre comentariu
Vizitator bodoxp Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 sa o luam pe rand:aceste baterii mai sunt bune sau din acelea care tin doar o zi in telefon;mah inseamna curentul care poate fi absorbit din baterie cu cat mai mult cu atat mai bine iar toate odata nu pot fi incarcate cu un incarcator cu care incarcai doar una sau chiar pe cea a camerei si incearca sa vezi cat poti filma doar cu o baterie de telefon poate daca le folosesti pe rand poti mari timpul de filmare Link spre comentariu
Vizitator autolykus Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 bateriile sunt practic noiceea ce nu reusesc e sa le incarc impreuna legate, e putin incomod sa le asamblez la fiecare incarcare, mai mult de 3,9v nu se incarca, si asta folosind un incarcator original de nokia, dintre cele mai puternice ca si mAhdaca poate sa ma ajute cineva....deci cum fac sa le incarc??? Link spre comentariu
Vizitator bodoxp Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 practic tu ce masori tensiunea la bornele bateriei cu sau fara incarcator conectat?oricum pentru a le incarca pe toate odata normal iti trebuie timp mult mai mult decat pentru una singura Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Nu e bine sa le incarci pe toate odata. Se vor defecta. Incarcatorul acela e facut sa incarce o singura baterie. Iar un pachet de acumulatori cu lithium de regula e bine sa se incarce prin egalizare, cu un incarcator mai performant cu microrpocesor care monitorizeaza tensiunea la fiecare celula (baterie) in parte si ajusteaza tensiunea fiecarei celule, pachetul de tipul asta are 2 cabluri, unul de incarcare a tutror celulcelor si un altul ce vine de la fiecare celula, altfel dupa cateva cicluri de incarcare descarcare nu vor mai avea aceleasi tensiuni si se vor deregla. Citeste pe wikipedia putin despre acumulatori cu lithium.Deci in orice caz, nu merg incarcate toate odata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum