Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Laptop

Vizitator stoicaflorentin

Postări Recomandate

Am achizitionat de curand un laptop Acer Extensa 5630g si nu reusesc sa ii gasesc un sistem de operare bun. Pe CD-ul cre l-am primit cu "aparatul" am drivere pentru "Vista SP1" si am incercat mai multe tipuri de Vista: Home Basic - Home Premium si Ultimate dar nu imi recunoaste placa video (default monitor). Am luat un driver de pe internet dar acesta imi da erori la sistemul de operare Microsoft C++ Runtime Error, si la unele jocuri si la mozzila. Iar videoclipurile pe youtube in full screen se vad in trepte :(. Astept sfatul dvs si va mutumesc pentru timpul acordat macar citirii acestui post.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daisarqx

2

• gabiz_ro

1

• dorel_81

1

• menthorul

1

Top autori în acest subiect

Inca nu. Am intrat pe site oficial Acer si acolo scrie de vista, dar am incercat toate 3 versiunile, cu driverul de pe CD, nu merge. Si ce am gasit eu pe internet imi instaleaza placa, dar ia tot felul de erori. O sa incerc in seara asta si cu Win. 7 si o sa revin. Ms

Link spre comentariu

Ce versiuni ale sistemului de operare folositi? 32 biti sau 64 biti? Instalati toate driverele de pe site-ul oficial, prima data trebuie instalat driverul de la chipset-ul placii de baza dupa care se instaleaza driverul placii video si restul. Daca nu reusiti cu Vista, atunci instalati Windows 7, driverele le gasiti tot pe site-ul oficial.

Link spre comentariu

Am aceeasi problema si cu driverul de pe site. Si respect si ordinea. Instalez driverul, procesul ruleaza fara erori , pentru ca in mod normal cred ca nu instaleaza softul daca nu recunoaste placa video. Si cu xp-ul am avut aceeasi eroare, cu driverele de pe site: Microsoft C++ Runtime Error. Dar m gandesc ca eroarea aceasta o primesc din cauza softului care l-am folosit acum ( cel care l-m gasit pe alt site decat cel oficial, dar nu inteleg de ce acesta imi recunoste placa video).

Link spre comentariu

Vezi ce placa video ai si cauta alte drivere.Ce hardware id ai in device manager? si dupa ala cauti, doar vendor si device fara subsysteam ca ala probabi e de Acer.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator nasul

Recomand Windows 7 Ultimate pe 64 de biti, merge pe orice laptop, si nu necesita drivere speciale, majoritatea se instaleaza odata cu sistemul de operare. Nu recomand XP pentru ca se poate strica hard-ul (va carai sau se va supraincalzi).

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

salut,

incearca sa descarci si arzi cu Nero ( sau orice alt soft care scrie Overburn) imaginea de la torrentul de mai jos ( facut personal cu drivere multe - peste 10000 : video, chipset, lan ..etc.. )

il folosesc la service

precizare > win xp sp2 pro x32 si merge fara keye, se auto instaleaza si autoinseriaza, pune service packul automat si multe altele, are 708 Mb

il arzi pe cd, bootezi de pe el, singurul lucru care il cere este la inceput, pe care partitie sa se instaleze, apoi il lasi sa isi faca singur treaba !

Torrentul aici >> http://thepiratebay.org/torrent/6228125/Windows_XP_sp2_x32

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări