Vizitator al3333 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Salut.am o problema cu placa de retea la laptop(hp 6735s)o vreme nu m-am folosit de ea si ...nu stiu ce sa intamplat.laptopu din fabrica a iesit cu windows vista..eu am schimbat windowsul,am pus windows 7..am pus si vista ..si tot nu merge.poate sa imi spuna si mie cineva ceva?vreo ideee va rogmultumesc Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Intra pe site-ul HP, cauta-ti laptopul dupa model, sau (mai bine !), dupa seria lui, si da jos driverul pentru ce vrei tu. Link spre comentariu
Vizitator al3333 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 am cautat ...tot nu merge.nu mi se aprind becurile alea cand bag cablu imi arata X Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Pai atunci mergi pe "calea" cablului si vezi mai departe cum e (router sau ce ai acolo, daca merge).Schimba si cablul. Link spre comentariu
Vizitator al3333 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 am facut si asta..am schimbat si cablu.si tot asa.imi zice cable unbluged..nu pot sa imi dau seama de ce oare Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 In ce intra cablul ? Ai modem sau router? Verifica-l... Link spre comentariu
Vizitator al3333 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 in router ...dar am bagat alt laptop si merge...dar a meu nu merge nu inteleg de ce.....mersi mult de ajutor Link spre comentariu
Vizitator al3333 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 am uitat sa zic,eu stau cu o placa de retea externa(cu usb) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 am uitat sa zic,eu stau cu o placa de retea externa(cu usb)E bine !Ai pus ultimii driveri de la producator ? Verifica totusi si modemul/routerul si incearca sa scapi de sila care te face sa nu scri prea multe cuvinte. Link spre comentariu
Vizitator bodoxp Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 incearca cu net wirless poate merge Link spre comentariu
Vizitator al3333 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 pai daca conectez alt pc/laptop merge.cu al meu nu merge.am incercat orice.am fost si la service si imi spun ca e posibil sa fie stricata placa de reteamie mi-a zis cineva ca e posibil sa fie ars ceva pe la placa de retea si trebuiesc lipite 3 fire(la o rezistenta de langa placa de retea)oare asa sa fie?sa incerc si asta?mersi mult Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Buna ziua ! Intreb aici nu mai deschid alt topic . Am o problema cu un calculator nec vl 350 . La cumparat la mana a doua I-am bagat windows-ul dar nu-mi merge internetul mi se aprinde la sate unde intra mufa ledul verde dar tot nu merge nu stiu ce sa-I fac no fi avand driverele nu stiu . Am gasit site-ul asta am incercat de pe alt calculator sa-i descarc driver-ul dar degeaba http://www.driverscape.com/manufacturers/nec/laptops-desktops/powermate-f-vl350/21970 ii bag codul ala de 10 ori si tot nu vrea nu ma lasa sa descarc nimic . Nu stiu modelul placii de retea Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 NEC Powermate VL350 Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC. http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=4&PNid=13&PFid=4&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Va multumesc !Asta era nu am gasit pe niaieri driverele . Acum mai am o problema dupa ce i-am bagat driverele mi-a mers internetul ( Internet Explore) mi+a cerut nniste setari nu mai stiu ce i+am dat ceva aiurea si iar nu mai merge Firefoxul merge bine . V-as fi recunoscator trebuie sa ma si activez windows-ul si vad ca nu vrea daca nu i mi merge Internet Explorer Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Click pe rotita din coltul din dreapta sus, Internet Option - Advanced - Reset. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum