nickrvl Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Am probleme la instalat AVR Studio, de fapt nu-l pot instala deloc, i-mi zice asa:[attachment=0]avr.jpg[/attachment]L-am avut instalat, l-am dezinstalat mai demult iar acum vreau sa-l instalez din nou.Am incercat sa curat si registrii cu doua utilitare diferite insa fara nici un succes.Am incercat si mai multe variante.....Daca aveti ceva idei.... Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 In primul rand trebuie sa iei setup-ul de baza pentru versiunea ta de Windows (XP SP1, SP2, SP3) si apoi patch-uri precum acela. Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 In primul rand trebuie sa iei setup-ul de baza pentru versiunea ta de Windows (XP SP1, SP2, SP3) si apoi patch-uri precum acela.Am observat pina la urma... de fapt eu incercam sa instalez updat-urile....Mai intii se instaleaza versiunea de baza, acea cu inregistrarea, dupa care se poate face updat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum