Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEMA SUBBAS FACUT CU MAG M1880

TITI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

25

• Mircea Bartic

13

• adi_0106

10

• radue

9

Top autori în acest subiect

de ce nu schimbi difuzoarele intre ele ? si vezi atunci ...

daca citeai cu atenti ....... vedeai ca a trecut de demult de pasu asta ...... a schimbat difuzoarele si problema persista ..... deci e ceva de la cutii :smt104
Link spre comentariu

Pal am pus la fel in ambele cutii.Problema e ca io am adaugat niste ramfors suplimetare iar la una din boxe am bagat o ramforsarile de la mijloc cea din proiect de jos ffff greu cu ciocanu si impreuna cu ramfors din fata cele dintre fata cu dif si laterale , stiu ca am strunit boxa ffff tare daca pot zice asaDisperat sa nu trepideze nica :toimonster:

Link spre comentariu

<>Stiu cum e cu trepidatul ca si eu am bagat intr-un sw vreo 300 si de holtzsuruburi.Eventual poti sa vezi care boxa are ranforsarea pusa de tine si care nu o are asa de stransa si faci o comparatie.

Link spre comentariu

Diferenta de sunet nu se poate sa apara din cauza pozitionarii boxei in incapere ? Ai incercat sa pui boxa care suna prost in locul (ma refer la locul din camera) celei care suna bine ?

Link spre comentariu

Pai intai am dat ramforsarea de pe mijloc dintre peretii laterali afara,am vaz cu nu prea se schimbase mare lucru..................Dupa aia am dat afara ramforsarea de jos aia de pe fund inainte de canalele de reflex si o sa ziceti ca is nebun lume ce am facut am inceput sa bat cu ciocanu mai inatai usor apoi din ce in ce mai tare in peretii boxei si deja parca incepea sa se schimbe treaba.........Si apoi am mai dat jos o ramforsare de pe mijlocul fundului si am batut si acolo cu ciocanul si deja canta la fel cu ailalta buna.. :rock: :partyman: Ca experiment am folosit melodia lui SNAP - Oops up2 si intr-o camera de apartament din aia gen sufragerie mai mare nu am bagat decat maxa vreo 10 -15w (saracii vecini) o boxa intr-un colt si una in alta desi era suficient una ......... si se auzea bine asa da basiDar daca le pun una peste alta amadoua intr-un colt al camerei basii parca se anuleaza interesant fenomen............Oricum nu recomand 18'' pt acasa :rolleyes: totusi e prea tare..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări