Vizitator TheOne Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 de ce nu schimbi difuzoarele intre ele ? si vezi atunci ... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 de ce nu schimbi difuzoarele intre ele ? si vezi atunci ...daca citeai cu atenti ....... vedeai ca a trecut de demult de pasu asta ...... a schimbat difuzoarele si problema persista ..... deci e ceva de la cutii Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Poate una a fost sfiintita. :finga: :toimonster: Incearca sa scoti ramforsarile din aia naspa..daca mai poti :axe: , vezi daca e vreo diferenta. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Deci ai mai pus ceva pal in plus intr-una dintre cuti?daca da inseamna ca nu ai acelasi volum intern. Link spre comentariu
TITI Postat Octombrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Pal am pus la fel in ambele cutii.Problema e ca io am adaugat niste ramfors suplimetare iar la una din boxe am bagat o ramforsarile de la mijloc cea din proiect de jos ffff greu cu ciocanu si impreuna cu ramfors din fata cele dintre fata cu dif si laterale , stiu ca am strunit boxa ffff tare daca pot zice asaDisperat sa nu trepideze nica :toimonster: Link spre comentariu
TITI Postat Octombrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Acu dpdv al rezonantei cum o fi mai bine o boxa ffffff stransa sau relativ stransa numa sa nu se desfaca Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 <>Stiu cum e cu trepidatul ca si eu am bagat intr-un sw vreo 300 si de holtzsuruburi.Eventual poti sa vezi care boxa are ranforsarea pusa de tine si care nu o are asa de stransa si faci o comparatie. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 iti dai seama care boxa are ramforsarea bagata fortat uitandu-te la ramforsare ... trebuie sa ii fi ramas ceva "sechele" in urma "finetii" cu care a fost bagata :smt021 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 da jos ranforsarea aceea pusa presat. daca nu mai stii care dintre ele este, taie-le jos pe amandoua cu pendularul, eu cred ca de acolo ti se trage :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Diferenta de sunet nu se poate sa apara din cauza pozitionarii boxei in incapere ? Ai incercat sa pui boxa care suna prost in locul (ma refer la locul din camera) celei care suna bine ? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 a incercat si asta ..... mi-a zis mie :goodman: Link spre comentariu
TITI Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 AM REZOLVAT - SA VEZI CUM SE AUDE ACU UN SNAP PE DOI SUB DE 18'' LA DOAR 10-15W :drinkers: ... :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 care era problema mai TITI ???!?!?!!?!?care de la Snap ??? I`ve got the power ?????!?!?!? :rock: :evil4: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Chiar is curios care o fost problema. Dar mai curios is cum suna :prayer: Link spre comentariu
TITI Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Pai intai am dat ramforsarea de pe mijloc dintre peretii laterali afara,am vaz cu nu prea se schimbase mare lucru..................Dupa aia am dat afara ramforsarea de jos aia de pe fund inainte de canalele de reflex si o sa ziceti ca is nebun lume ce am facut am inceput sa bat cu ciocanu mai inatai usor apoi din ce in ce mai tare in peretii boxei si deja parca incepea sa se schimbe treaba.........Si apoi am mai dat jos o ramforsare de pe mijlocul fundului si am batut si acolo cu ciocanul si deja canta la fel cu ailalta buna.. :rock: :partyman: Ca experiment am folosit melodia lui SNAP - Oops up2 si intr-o camera de apartament din aia gen sufragerie mai mare nu am bagat decat maxa vreo 10 -15w (saracii vecini) o boxa intr-un colt si una in alta desi era suficient una ......... si se auzea bine asa da basiDar daca le pun una peste alta amadoua intr-un colt al camerei basii parca se anuleaza interesant fenomen............Oricum nu recomand 18'' pt acasa :rolleyes: totusi e prea tare.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum