yo9hmd Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 De ceva timp m-am pricopsit si eu de o scula care ma incanta! Link spre comentariu
Nonny149 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 De ceva timp m-am pricopsit si eu de o scula care ma incanta! Asta da scula! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Eu m-am pricopsit mai de mult ...Fluke 124 cu toate cele...cablu USB , soft , etc...Daca se foloseste la ce trebuie , produce chiar si "dividende"... Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Tare sculele, mai ales bisturiul monobloc subtiat de reascutiri. Fluke e Fluke. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 As dori si eu sa stiu cine este "admin" pe acest forum si de ce au fost sterse celelalte mesaje ale mele? Link spre comentariu
yo9hmd Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 @marinescug Ehe...subtirea bisturiului a survenit in urma taierii unui cordon de tensiune...ce era alimentat Si cum il am de ceva vreme, l-am "ajustat" la polizor! "Meritul" l-a avut totusi tensiunea...se mai intampla Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 @marinescug Ehe...subtirea bisturiului a survenit in urma taierii unui cordon de tensiune...ce era alimentat Si cum il am de ceva vreme, l-am "ajustat" la polizor! "Meritul" l-a avut totusi tensiunea...se mai intampla Totusi,..au trecut sarbatorile L.E Scuze daca esti pe rit vechi.Atunci nu se pune Link spre comentariu
yo9hmd Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 @sorinpavel Nu inteleg sensul postarii tale...referitor la sarbatori sau rit...mai ales ca postarea mea era un raspuns adresat catre colegul de forum ce amintea de bisturiu! In schimb pot intelege micile rautati sau tachinari venite din partea ta....poate pentru motivul ca tu nu te poti "juca" cu un Fluke! Functioneaza foarte bine zicala aia mioritica....cu capra vecinului.... Nu sunt nici pe rit vechi...si nici pe invers...asa ca nu mai insista Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Mda.. eu sunt pe rit vechi .Vroiam sa postez in alt topic.Scuze pentru neintelegere Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 adică lipovean/ucrainean, care "ţin" încă pe calendarul vechi, care e decalat cam cu 2 săptămâni în urma celui "oficial", şi aşa că atunci când e Anul Nou pe stil nou, aka oficial, e abia Crăciunul, pe stil vechi, şi pe 16-17 ianuarie e Anul Nou pe stil vechi ))nevastă-mea e lipoveancă, şi mă amuză acum Mateiul, ba se mai şi laudă la colegi (şi le stârneşte invidia) că la el vine Moş Crăciun de 2 ori pe an... odată pe stil nou, odată pe stil vechi! revenind ontopic... am şi eu un Fluke SH, tot scopemeter, dar un model mai vechi... va trebui să mă apuc de el: trebuie să-i iau acumulatoare, cabluri şi alimentator...e pe undeva pe-aici topicul unde întrebam dacă are careva idee ce anume să caut...aş vrea eu originale, dar au nişte preţuri de îngheţi!!! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Acumulatori merg R14 , cabluri...banuiesc ca sonde...eu am luat in plus o sonda izolata 1:10 de calitate...a costat dar asta este...alimentator unul de 16 V...atentie la mufa...trebuie una cu tija mai lunga decit cele normale , si legata invers , plusul la exterior , pentru partea de multimetru , pereche de reofoare bune... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 adică lipovean/ucrainean, care "ţin" încă pe calendarul vechi, care e decalat cam cu 2 săptămâni în urma celui "oficial", şi aşa că atunci când e Anul Nou pe stil nou, aka oficial, e abia Crăciunul, pe stil vechi, şi pe 16-17 ianuarie e Anul Nou pe stil vechi ))nevastă-mea e lipoveancă, şi mă amuză acum Mateiul, ba se mai şi laudă la colegi (şi le stârneşte invidia) că la el vine Moş Crăciun de 2 ori pe an... odată pe stil nou, odată pe stil vechi! revenind ontopic... am şi eu un Fluke SH, tot scopemeter, dar un model mai vechi... va trebui să mă apuc de el: trebuie să-i iau acumulatoare, cabluri şi alimentator...e pe undeva pe-aici topicul unde întrebam dacă are careva idee ce anume să caut...aş vrea eu originale, dar au nişte preţuri de îngheţi!!!Merci Mifty pentru precizari.Poate nu toti stiu ce inseamna "rit vechi". Referitor la postarea mea,scuze inca odata,dar vroiam sa postez in alt topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum