luc Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 cine face cablajul?e destul de interesant. Link spre comentariu
Vizitator balogm Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Vezi ca s-a mai discutat undeva, Se gaseste de cumparat la 38.000________________balog :smt020 Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 24, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2005 schema asta ii mai desteapta!!!!,are filtru activ si o intrare diferentiala ca sa poti lua semnal de unde vrei,plus un inversor de faza ca sa nimeresti faza cu celalalte din masina.mi se pare o schema inteligent facuta,stiind ca un filtru activ mareste randamentul ansamblului Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 eu am un asemenea kit functional si sincer sunt placut impresionat de cat e de "nervos" pt cei 12 V din care se alimenteaza :supz: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 sorteh un pret nu pui ? pentru toate :rolleyes: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 pret este pe pagina de la vanzari/cumparari - cea de la linkul de mai sus :yawinkle: Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 25, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2005 imi place ce ai facut acolo.ce final are? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 ati vazut filmul out cold? cand povesteste actorul principal de vacanta lui superba si despre prietena lui, pentru a afla si retardul despre ce era vorba?si la sfarsitul povestii retardul intreaba despre ce era vorba?exact la fel e si cu luc!daca nu ati vazut filmu, uitativa la el, e tare Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 25, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2005 :axe: ptr. nonyhaha. cine imi face cablajul din doc? ,contra cost bineinteles. :prayer: sau sorteh vinzi cablajul la montajul ala din poza ta? Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 mai vroiam sa te intreb intrarea de semnal accepta din rca sau de pe difuzor? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 are de ambele - si intrare RCA de semnal mic si intrare pe fire (de la difuzor) de semnal mare - iti zic ca am si eu :supz: Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 e bun ,atunci e practic,inseamna ca e precum in schema de sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum