massacre122 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 am 2 incinte meloman cu medii de unitra 140w de 16 cm 80w..la bass http://buy.mikado.ro/product_info.php?c ... ts_id=2383 nu cred ca e foarte bun bm asta dar am gasit unu sal care seamana leit cu originalu http://buy.mikado.ro/product_info.php?c ... ts_id=2382 acum cine sa jucat cu ele si imi poate da un sfat ori le pastrez pe compresie ori le fac port pt bas reflex...astept niste pareri. Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 poti sa incarci o poza cu incintele?ca sa stim exact ce vrei sa faci. Link spre comentariu
BF37 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Daca tot vrei sa faci o imbunatatire , cauta difuzorul asta : Monacor SP-302E , sant sanse sa sune mult mai bine decat acel SAL care defapt este pt auto. Link spre comentariu
massacre122 Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 nu cred ca mai este necesar sa pun poze.Am cerut sfatul celor care stiu despre ce este vorba.am niste incinte meloman cu media schimbata cu cele de la unitra de 140w mai exact tonsil de 80w au 16cm la fel cine stie despre ce este vorba nu au nevoie de poze.bf37 am sa caut difuzoru respectiv..alte pareri?repet nu vreau 10000w undeva la 150w e ok. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 nu cred ca mai este necesar sa pun poze.Am cerut sfatul celor care stiu despre ce este vorba.am niste incinte meloman cu media schimbata cu cele de la unitra de 140w mai exact tonsil de 80w au 16cm la fel cine stie despre ce este vorba nu au nevoie de poze.bf37 am sa caut difuzoru respectiv..alte pareri?repet nu vreau 10000w undeva la 150w e ok.De fapt nu cred ca mai ai nevoie nici de sfaturi , deja stii ce trebuie ( despre impedanta Meloman 4 ohmi , Unitra 8 ohmi sau performante diferite ca banda de frecvente , Q , spl etc ale fiecarui difuzor ). Mult succes Link spre comentariu
massacre122 Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 eu cer sfat la difuzor.ce imi recomanda fiecare....poate cineva a facut schimbarea asta si vreau o parare cum se aude cu difuzoru respectiv Link spre comentariu
edypro Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 desi pare foarte ciudat , am intalnit cazuri in care inlocuirea difuzorului de basi duce la un sunet mult mai bun , ideea este sa probezi difuzorul pe boxa , numai asa poti obtine cele mai bune rezultate , dar cum uneori nu ai posibilitatea sa faci acest lucru , cauta sa se nimereasca difuzoarele in specificatii , IMPEDANTA ESTE OBLIGATORIE , pentru basi , cauta un difuzor conceput special, un asa-zis WOOFER ............ Link spre comentariu
massacre122 Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 deci?stie cineva cum suna difuzoru bm 30350 in incinta meloman?compresie,bass reflex....?doar asta l am gasit la mine in oras.si mai e 1206 dar e prea mult zic eu pt incinta aia. Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Difuzoare originale Tonsil folosite in Unitre gasesti AICI. Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum