Cilibiu Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Miam cumparat acest laser disco >>> http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=2555 Si as vrea sa stiu ce inbunatatiri ii pot aduce? Ce as putea sa modific ca spectacolul de lasere sa fie mai fain, si daca pot sa implementez in el alte programe. Stiu ca sunt lasere care au tot 2 diode laser, verde si rosu, dar combinate rezulta galben, am gasit dar numi convenea pretul, ma gandeam sal pacalesc pe acesta sa mi se combine cele doua lasere. Can ajunge acasa, in desfac si revin cu poze precum si cu detaliile care ar fi necesare pentru imbunatatirea lui! Link spre comentariu
andreiask Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Buna ziua ! Am si eu un min laser, cu tensiunea de alimentare 220v , iar dupa ce trece prin transformator(incarcator ca de telefon) scoate 5V . Modelul de aici: . As dori sa ii pun telecomanda. Am un modulator FM pentru masina (alimentare 12V) , si as dori cumva sa implementez modulul cu telecomanda de la el , laserului. Suna a mare prostie, dar vreau sa stiu daca se poate. Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum