black79b Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Va salut. Am nevoie de doua profile din aluminiu, distincte, facute dupa schitele mele. Stiti unde as putea comanda asa ceva? Am gasit pe google si din 3 firme mi-a rapuns e-mail -ului una singura: comanda minima o tona. Atasez schitele sa aveti idee. Lungimea profilului e de 1000 mm; 40 x 20 mm sectiunea, grosimea materialului de 2 mm. Pot furniza toate dimensiuile, inclusiv fisierele *.dwg (sau *.dxf ca e universal). Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Raspunsul a sost corect tinand cont ca sant nevoiti sa modifice liniile de laminare pentru a obtine acel profil. Link spre comentariu
black79b Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Eu n-am zis ca ar fi scris ceva gresit angajatul respectiv si nici nu sunt ostil. Am nevoie de profilele astea. Link spre comentariu
Vizitator Valfar Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Profilele pot fi frezate si dintr-o singura bucata de Aluminiu; nu am nevoie neaparat de golurile din interior. Link spre comentariu
Vizitator Valfar Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Scuzati triplul post dar nu pot edita. Pun si sectiunea intreaga. Poate s-ar putea freza pe un CNC... Link spre comentariu
Vizitator Valfar Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Scuzati al patrulea post consecutiv. Rog un moderator sa concateneze posturile de mai sus.Am primit o oferta de pret pentru doua bare din aliaj aluminiu EN AW 6060 ( AlSi0.5Mg ) de dimensiuni 40 x 20 x 1000 mm. Nu ar putea cineva sa-mi faca o frezare cu materialul meu? Macar o singura bara, profilul cu canalul pe mijloc. Macar canalul... As mai putea modifica forma sectiunii daca nu se poate freza exact forma respectiva. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Pai in primul rand trebuia sa postezi la sectiunea servicii.Incearca sa cauti detinatori de cnc-uri care executa diverse piese pe ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum