Vizitator mrbodo Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Salutare la toata lumea ! am si eu o problema mai delicata,sper sa primesc ajutorul dvs.Am doua placi de captura...pe chipsetul lor scrie Conexant Fusion 878a ..stie cineva de unde pot downloada niste drivere ca am cautat de am innebunit si nimic bun .. Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Pune niste drivere generice pentru chipsetul cela. Se pot dezmoriti si cu un soft nedeicat. Pune si tu o poza si zi ce Sistem de Operare ai, ca nu suntem veri cu Maman Omida. Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Salutare la toata lumea ! am si eu o problema mai delicata,sper sa primesc ajutorul dvs.Am doua placi de captura...pe chipsetul lor scrie Conexant Fusion 878a ..stie cineva de unde pot downloada niste drivere ca am cautat de am innebunit si nimic bun ..daca ai XP descarca de pe net driver magician. programelul il gasesti cu gogu si iti va gasi in cateva minute driverele si updateurile pentru orice ai instalat pe pc. Link spre comentariu
Vizitator mrbodo Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 sistemul de operare nu conteaza,il instalez in functie de ce driver gasesc,iar cu programelul acela driver magic ..mare lucru nu`mi gaseste . altcineva ? merci Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 sistemul de operare nu conteaza,il instalez in functie de ce driver gasesc,iar cu programelul acela driver magic ..mare lucru nu`mi gaseste . altcineva ? merciPoti sa pui o poza cu placa in sine, FCC id-ul vizibil ?Sa fie clar daca e cu 4 intrari SVC.. etc... Link spre comentariu
c_anicai Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 un driver foarte bun pt placa ta, poate o arata 848, da bataie ca merge. program de captura găsesti tu ceva, un ulead 8 sau 9 aici detalii pt captura http://radaseni.info.ro/video/captura_analogica.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum