Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drivere placa de captura

Vizitator mrbodo

Postări Recomandate

Vizitator mrbodo

Salutare la toata lumea ! am si eu o problema mai delicata,sper sa primesc ajutorul dvs.Am doua placi de captura...pe chipsetul lor scrie Conexant Fusion 878a ..stie cineva de unde pot downloada niste drivere ca am cautat de am innebunit si nimic bun ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

2

• marianjoita

1

• c_anicai

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salutare la toata lumea ! am si eu o problema mai delicata,sper sa primesc ajutorul dvs.Am doua placi de captura...pe chipsetul lor scrie Conexant Fusion 878a ..stie cineva de unde pot downloada niste drivere ca am cautat de am innebunit si nimic bun ..

daca ai XP descarca de pe net driver magician. programelul il gasesti cu gogu si iti va gasi in cateva minute driverele si updateurile pentru orice ai instalat pe pc.
Link spre comentariu

sistemul de operare nu conteaza,il instalez in functie de ce driver gasesc,iar cu programelul acela driver magic ..mare lucru nu`mi gaseste . altcineva ? merci

Poti sa pui o poza cu placa in sine, FCC id-ul vizibil ?Sa fie clar daca e cu 4 intrari SVC.. etc...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări