Vizitator siven01 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Am urgenta nevoie de o amplificare de semnal ,ptr frecventa de 450Mhz , ptr un telefon H 150 , ce a fost dus la service si declarat ok . Am tot citit si exista 2 variante de a amplifica semnalul si anume , ceva similar cu o antena auto ( dar ptr 450mhz) si o antena yagi (tot ptr 450 mhz) Am gasit de cumparat , insa nu-mi vine sa cumpar ,ptr ca costa peste 1 mil si tot nu stiu daca voi avea semnal suficient.Deci rog pe cineva dintre voi sa ma ajute ,cu o schema , un link sau o idee ptr a o realiza intr un timp scurt .Ma intereseaza dmensiunile exacte ptr 450 MHZ.Incerc sa atasez o poza a unei antene CDMA , din comert , ca sa vedeti cam cum arata .Ptr a rezolva urgent lucrurile ,ma puteti contacta pe yahoo msg , am id : siven01Mersi anticipat Link spre comentariu
Vizitator siven01 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Am gasit intre timp in beci , o antena yagi de 10 elemente ,care din dimensiuni cred ca ar fi ptr uif ( are 1 m nu stiu daca banda larga sau facuta ptr o anume frecventa ) poate i mi spune careva dintre voi cum trebuie sa fac legatura cablu-dipol antena , stiu ca e ceva cu o bucla ,care trebuie calculata , ptr adaptare impedanta .Pre CDMA ( ZAPP) este nevoie sa folosesc un cablu coaxial de 50 ohmi .Cum fac bucla ? Eventual o formula de calcul Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Uite o schema de antena pentru 430-440MHz... Cred ca merge si la 450MHz... Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Si alta de 10 elementi... Link spre comentariu
Vizitator siven01 Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Mersi , am sa o incerc pe cea de 10 elementi , ptr ca are un castig mai bun . Am sa va spun ce rezultate am obtinut .Nu-mi dau pre bine seama ce fel de dipol este . Este cumva un dipol deschis?Inca o data multmesc Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Da este chiar mentionat si in desen: dipol deschis...Atentie la conectarea tubului de aluminiu la antena doar la capatul inferior si la faptul ca dipolul este montat izolat pe antena... Link spre comentariu
Vizitator gim_d Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 am si eu probleme cu un Z110mi-au recomandat cei de la Zapp o antena Yagisunt curios ai incercat una din antenele despre care s-a vorbit pe forum?merge?merita sa confectionez una sau eventual sa cumpar?multumesc Link spre comentariu
Vizitator lucianf Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 Vezi ca ZAPP e undeva mai sus in frecv. (454...464MHz).Oricum...o sa te ajute o ant. exterioara Link spre comentariu
Vizitator nykhelos Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Buna ziua, ma interasa daca poate cineva sa construiasca o antena de 400Mhz. Link spre comentariu
marinescug Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 pe h100 si famili tastea azha, ##27732726 END .Intrii in modul debug si gasesti cel mai bun amplasament si poti regla directia antenei. Asta ca sa nu te chinui sa o aci si sa constati ca nu ai camp.Eu am unul cu prepremicell (Romanian product) si vreau sal pun in pod, cobor doar cablul de telefon normal si un USB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum