acs Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Multumim Radu ca ai revenit ! Frumoase lucrari, incantane privirea cu priceperea ta. Link spre comentariu
alin 105 Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Bijuterie.Credeam ca dispozitivul ala de divizare directa e produs de serie.Defapt e produs de atelierul-fabrica Radu@Co )) Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 (editat) Executie maner strangere coloana de lucru la papusa mobila KART E2N. Maner_papusa_mobila Achizitie accesorii pentru strungul de precizie SCHAUBLIN 102N, caruciorul de pe e..y.de si universal nou din otel, marca ROHM, Ø125mm. Accesorii_strung_precizie_SCHAUBLIN Editat Februarie 25, 2017 de radu cnc Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Frezare pastile din bronz pentru o furca care cupleaza volantul unei prese mecanice. Pastile_bronz_furca_cuplare_presa_cu_volant Pastile_bronz_furca_cuplare_presa_cu_volant_II Pastile_bronz_furca_cuplare_presa_cu_volant_III Pastile_bronz_furca_cuplare_presa_cu_volant_IV Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Super. Foarte util si bine evidentiat fiecare etapa de proces. Multumim. Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Reparatie pinion poliamida masina de tocat carne electrica... Reparatie_pinion_poliamida Pinion otel... Pinion Executie tarod filet trapez pe stanga cu doua inceputuri... Executie_tarod_filet_trapez_pe_stanga_cu_doua_inceputuri 1 Link spre comentariu
acs Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 FOARTE INTERESANT ! Multumim! Link spre comentariu
ndc74 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Frumos! Din ce material e tarodul si ce tratement ulterior a suferit? Pe ce material a lucat si cum s-a comportat in span? Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 9, 2017 Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Tarozii eu de regula ii realizez din suruburi grupa 12,9 si dupa aceea ii calesc. L-am folosit in aluminiu dupa ce prealabil am realizat filetul la cutit si am folsit tarodul doar la calibrarea formei filetului. 2 Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Am reusit sa cumpar accesoriile pentru strungul de precizie Schaublin 102N... Accesorii_strung_Schaublin_N 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Sa`l folositi sanatosi! Grig Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Multumesc. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Frumoasa sudura. Chiar asteptam sa vad ce lucrari ai mai facut, din pacate nu cred ca mai ai timp de postat, sau cel putin asa pare Link spre comentariu
Vizitator Radu Ruian Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Din pacate asa este... nu mai am timp caci nu mai sunt pe acasa... Am inceput sa lucrez in strainatate ca si sudor in aluminiu cu atestare TÜV si sudura inox... munca aceeasi pe alti bani... Nu am lichidat atelierul ci doar am suspendat activitatea pentru o vreme. Vreau sa cumpar o bucata de teren si sa.mi maresc spatiul si pentru asta este nevoie de bani... si nu vreau sa ma vand bancilor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum