Swat Cat Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Misto. cat a fost masina de rectificat plan? Link spre comentariu
radu cnc Postat Aprilie 12, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Multumesc pentru oferta Alin.Daca nu reusesc sa ma inteleg cu cine are luate accesoriile va trebui sa le confectionez eu.Stiu la cine sunt si incerc sa ma inteleg la pret. Link spre comentariu
radu cnc Postat August 15, 2016 Autor Partajează Postat August 15, 2016 Masina de rectificat plan am cumparat-o cu 900€. Nu am la ea masa magnetica (600x200) dar stiu la cine este si vrea 350€. Am vanat pe ebay.de si mi-am cumparat carucior pt strungul Schaublin cu 250€. Link spre comentariu
radu cnc Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Masa rotativa mica cu divizare directa. ... Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Cu tot respectul ..... manerul este de fapt o freza ?? (Sper sa nu fiu OFF) Link spre comentariu
Fantomas Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Chiar am ramas impresionat, ce are domnul @radu_cnc, asa ceva am vazut doar in fabrici, si nici acolo. Felicitari pentru realizari si spor in continuare. Editat Septembrie 6, 2016 de Fantomas Link spre comentariu
radu cnc Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Da chiar este o freza... Am avut nevoie de ea rapid si a fost o solutie de moment. Voi face un maner adecvat. Link spre comentariu
ctl_tec Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Acum am reusit sa citesc topicul tau , pe sarite , ca este destul de lung si vreau sa iti spun felicitari pentru ce ai realizat pana acum , pentru cunostintele pe care le ai si mai ales pentru felul cum ai reusit sa reconditionezi masinile. Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Domnule "radu cnc" felicitari si de la mine! Am stat acum o saptamana intr-o seara sa citesc topicul dumneavoastra si va spun ca asa realizari nu gasesti poate in fabrici adecvate, intelegeti dvs. ce vreau sa spun! As dori sa va intreb ce vopsea ati folosit in reconditionarea M.U.- urilor. Link spre comentariu
mir76 Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Felicitari pentru noile utilaje achizitionate! Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 La multi ani tuturor/ Multumesc pentru aprecieri. Vopseaua folosita pentru reconditionarea utilajelor este vopsea epoxidica bicomponent. Rezista la acizi si baze precum si la uleiuri si hidrocarburi. Este folosita si pentru mediul marin. Link spre comentariu
Mac Radiators Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Complimente ptr achizitii! Daca mai dai peste ceva scule prin zona de vest si nu ai nevoie de ele anunta-ma. Caut de 2 ani o freza cat de cat micuta si nu gasesc nimic ..doar mastodonti. Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Montare pe strung universal cu trei bacuri cu strangere independenta si centrica a bacurilor marca WMW NILES. Universal_cu_bacuri_cu_strangere_independenta_si_centrica_a_bacurilor Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 E prima oara cand vad universal cu 3 bacuri independente. Bravo! Sper sa incepi sa ne incanti iar cu lucrarile tale. Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Detalii prelucrare masa rotativa mica cu divizare directa... Masa_rotativa_mica_cu_divizare_directa_I Masa_rotativa_mica_cu_divizare_directa_II Masa_rotativa_mica_cu_divizare_directa_III Masa_rotativa_mica_cu_divizare_directa_IV Masa_rotativa_mica_cu_divizare_directa_V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum