Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul lui RADU.

radu cnc

Postări Recomandate

Universalul Ø160mm a costat 107€, si universalul de Ø250mm a costat 101€, vanate de pe ebay.de.

Noroc sau perseverenta?In buget de 100-250 eur nu am reusit sa gasesc nimic.

Am stat 2-3 luni la panda.Pana la urma am renuntat si am cumparat o plansaiba clasica de sn320.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut Radu. Am intrat si eu in posesia unei FUS 32 si vreau sa o leg la retea dar are doua cabluri a cate 4 fire fiecare. Este corect ? Mie mi se pare ciudat. Mersi. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Duc la transformator, tare interesant. Or fi alimentat ei altceva extern ? Cine stie. Acuma caut un electrician care sa cunoasca utilajul, este completa si arata foarte bine dar nu merg toate pe ea. Am frezat ceva dar numai pe manual. Avans merge doar pe axa Z, in rest se aude ca ar cupla ceva dar nimic mai mult. Stima.

Link spre comentariu

Scuze dar fiind proaspat posesor a acestei freze va dati seama cum poate fi sa o ai in garaj si sa o vezi cum sta si esti legat la maini ca nu te risti sa faci ceva la instalatia electrica iar un cunoscator gasesti foarte greu. Greu la inceput, de la zero, fara nimeni in preajma de meserie.......doar autodidactica, de aceea orice informatie este binevenita. Cele bune.

Link spre comentariu

mesajul meu nu era o atentionare. A fost pur si simplu un mesaj pe care l-am facut ca sa pot primi mesajele de la acest subiect la rubrica continut nou. Desi sunt participant la acest subiect de cand a fost initiat, nu am mai avut mesaje noi dupa mutarea forumului in noul format. De aceea nu puteam beneficia de posibilitatea de a fi anuntat de un nou mesaj la optiunea "continut nou". Asadar "postare fara obiect", se referea de fapt la propria mea postare.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Am mai achizitionat cateva utilaje si urmeaza sa le pun in functiune. Unele deja le-am pus la lucru.

Poze cu utilajele...

Strung_mecanica_fina_SCHAUBLIN_N

La strung imi lipsesc accesoriile cum ar fi : caruciorul, papusa mobila si pensetele.

Masina_de_rectificat_plan_WMW_HECKERT_UNIMAG

Freza_SCHAFFNER

Editat de radu cnc
Link spre comentariu

Oaaau numai utilaje "imperialiste". Din inima "capitalismului putred decadent" unde exploatarea omului de catre om e omniprezenta. :)

Sa le folosesti sanatos si cu folos!

Banuiesc ca sunt SH de afara, nu?

Cred ca au costat ceva parale, dar te poti baza pe ele. Sunt scule pe viata.

Editat de ndc74
Link spre comentariu

Faine scule, sa le stapinesti sanatos 1000 de ani fara reparatii capitale, mai ales tu!!

Grig

P.S.

Mare a mai crescut feciorul, sa fie sanatos si sa pasterze obiceiurile tatalui!

Link spre comentariu

Multumesc pentru aprecieri...Utilajele au fost conservate si au minimul de uzura. Au vopseaua originala si nu au fost vandalizate.Le-am cumparat luna trecuta de la o firma elvetiana din Timisoara.Strungul trebuie sa.l complectez ca este o bijuterie. La cat am dat pe el nu.mi pare rau. Poate ca am sa.i construiesc eu caruciorul si papusa mobila daca pot sa gasesc sa torn fonta pentru prelucrare.

Link spre comentariu

Felicitari pentru noile utilaje, nu-mi imaginez unde mai ai loc pentru ele.

...Strungul trebuie sa.l complectez ca este o bijuterie. La cat am dat pe el nu.mi pare rau. Poate ca am sa.i construiesc eu caruciorul si papusa mobila daca pot sa gasesc sa torn fonta pentru prelucrare.

Cred ca stii unde gasesti sa torni fonta.Iar eu nu am uitat prelucrarile din 2014.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări