Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul lui RADU.

radu cnc

Postări Recomandate

Am comandat pinioanele care le am sparte la FUS-ul meu si au venit, sunt originale, sunt OK.Prin faptul ca am comandat de la cineva particular din loc. Marghita care are piese de schimb, pe langa setul de roti dintate am mai comandat si lamelele de cauciuc care racleaza ghidajul, am luat doua seturi caci freza veche nu le avea deloc si tot am zis ca fac si ...acum am gasit de cumparat.Pe langa ce am tocmit si cumparat domnul Murariu mi-a mai trimis o carte pentru FUS 25, documentatia de uzina pentru confectionat burdufurile cu toate desenele de la toate reperele de la burdufuri si roloul de protectie pentru span, mi-a trimis materialul original din care se fac burdufurile, manete pentru blocare, eu chiar aveam unele rupte, cum se spune m-a lasat masca cand am deschis pachetul.Toata stima si consideratia mea....

post-45737-139829766425_thumb.jpg

post-45737-139829766433_thumb.jpg

Link spre comentariu

Radu, ai facut si tu fapte bune la randul tau. Nu te mira cand cineva te trateaza cu generozitate, pentru ca o meriti. Ai toata admiratia mea pentru tot ceea ce realizezi! :aplauze :aplauze :aplauze Succes in continuare în tot ceea ce intreprinzi!

Link spre comentariu
:aplauze Radu pentru lucrari! Eu le invat acum, tu sigur sti deja, nu vechimea strungului scoate suprafete bune sau rele, ci intretinerea lui, profilele cutitelor, avansurile si vitezele bine corelate intre ele, etc. Cand ala din lateralul strungului stie ce si cum sa faca, scoate suprafete decente, bune, foarte bune si cu un strung foarte exploatat - care necesita RK.Suprafetele sunt importante, dar mai importante sunt cotele!
Link spre comentariu

La impresia generala de suprafata fina, mai contribuie si faptul ca piesa este fotografiata in rotatie. Radu stie ca orice verificare se face pe o suprafata statica. Banuiesc ca si in pozitie statica suprafata este fin prelucrata, insa aspectul va fi putin diferit.

Link spre comentariu

Un contact de la persoana din Marghita daca sunteti amabil.Sunt interesat si eu de protectiile si lamele racloare in special pt consola.Si daca ma uit la freza posibil multe alte maruntisuri,suporti comparator pt toate axele etc.Gasesc la dansul si repere gen conuri,dornuri,pensete?Va multumesc,

Link spre comentariu

O mica observatie Radu. Ai intrebat persoana (dl. Murariu) daca este de acord ca datele sale de contact sa fie facute publice?! Poate ca nu doreste ca numarul sau de telefon, sa fie la indemana oricui :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări