radu cnc Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Partea nasoala este ca m-am luat cu sudatul si am uitat sa pun duhul inauntru... Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Alta lucrare cu frezare interesanta... Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Dispozitivul de siliconare terminat... Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Chestia aia rotunda de culoare mai inchisa este invartita de ceva motoras?Aplica siliconul pe un traseu circular? Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Asa este se poate dezvolta ulterior ca sa fie invartit cu motoras pentru a fi depus siliconol in canalul circular. Pentru moment, pentru teste se va invarti cu mana. Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Reparatie la comanda pentru apa calda a unei centrale mai vechi, avea piesa port bucsa din teflon rupta si oringul distrus.Executie piese si montaj. Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Am reusit sa-mi cumpar ceea ce am dorit mai demult si anume un microscop de centrare pentru freza. Link spre comentariu
DanuAL Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Buna treaba! Frumos! Bune's lucrarile cu bronzu' :)N-am mai gasit pozele tale in care se vad acele pensete! Despre tipul asta din poza spuneam. E un model romanesc... Link spre comentariu
almarghi Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 foarte utila scula. felicitari pt. achizitie. eu am cautat si n-am gasit atunci cand mi-a trebuit, asa ca mi-am facut ... Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Am dorn pentru ISO30 pentru acele pensete.Se vad pe fundul sertarului pensetele si se vede si dornul, are coada conica mai mica in diametru fiind ISO30. Link spre comentariu
mir76 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Felicitari pentru achizitie.Am si eu acest dispozitiv dar nu este complet. Link spre comentariu
DanuAL Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Am mai primit cateva, dar nu sunt compatibile cu dornu'.Ce predilectie au microscoapele astea? Te ajuta sa? Link spre comentariu
mir76 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Dispozitivul facea parte din dotarea masinii fus25 la masa rotativa. Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Poti sa centrezi dupa trasaje, dupa o gaura sau sa ridici coordonate anumitei piese prinsa pe masa masinii. Cu ani in urma ridicam coordonatele carteziene la placile electronice, PCB-uri, ca sa construiesc paturile de cuie pentru testarea lor in-circuit. Nu primeam intotdeauna desenele cu coordonate ale placilor, mai ales seriile zero. La firma unde lucram aveau o scula similara cu care nimeni nu lucra, am reglat-o eu si dupa ce m-au vazut pe mine folosind-o au inceput sa o foloseasca si colegii. Link spre comentariu
alin 105 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Si ce precizie de pozitionare se poate obtine cu un astfel de microscop?Fiind vorba de o centrare dupa marcaje, nu e mai simplu cu un un dorn avand varful subtiat (ca un ac sa zicem)?Almarghi , ar fi interesant sa ne dai niste poze/detalii legate de discpozitivul facut de tine si performantele obtinute.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum