Vizitator Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 ...Curat jonglerie...!Radu are foarte multa experienta. Altfel, se poate utiliza dispozitivul de copiat din dotarea strungului, sau daca nu are in dotare, atunci trebuie proiectat si realizat. Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Strungul nu are dispozitiv de copiere conica si inca nu-mi este necesar.Am de executat niste role excentrice care asigura niste subansamble intr-un dispozitiv si ele trebuiesc actionate cu un imbus de 10mm. Metoda de realizare hexagon in role din poliamida... Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Metoda a fost prin miscarea papusii mobile fata - spate? Acel hexagon era ascutit ? Sau era o cheie simpla ? Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Da se misca papusa fata spate, si se morteza practic cu acel panson pe care l-am ascutit dar nu i-am dat unghi negativ foarte mare. Cutitul scapa in fundul gaurii unde se afla strunjit un canal de scapare pentru posibilitatea extragerii surplusului mortezat. Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Alta lucrare mai deosebita si anume realizarea unui profil triunghiular cu un capat cilindric Ø2mm relizat pe o tija de aruncator de Ø3mm, aruncator din otel 55...60HRC folosit in matriterie. Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Multumesc pentru explicatie . Sunteti un fericit ca detineti toate accesoriile masinii fus 25 si DRO . Eu inca visez sa reusesc sa procur toate accesoriile masinii mele de frezat. Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Da asa este am bagat destui bani in fiare dar nu-mi pare rau deloc, se intorc inzecit.Alta lucrare... Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Parcul de utilaje s-a marit prin achizitia unei freze tot FUS25, care trebuie revizuita, vopsita.... si pusa la lucru. Va urma si instalarea unui DRO. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 13, 2013 Administratori Partajează Postat Decembrie 13, 2013 arata binisor utilajul, cat ai dat pe ea ? Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 A costat 1600€.Am avut o problema acum doua zile si anume motorul frezei facea urat incat am crezut ca am probleme cu frana dar dupa ce am schimbat-o problema persista si de fapt contactorul motorului s-a defectat si alimenta motorul doar cu doua faze.Am nevioe de contactor TC97C, de 10A model romanesc sa nu mai trebuiasca sa modific firele si prinderea. Momentan am luat de la freza cumparata recent sa am utilajul functional. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Daca lucrezi foarte atent, poti inlocui doar contactul defect, cu unul recuperat de la un contactor distrus. Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2013 problema nu este numai la contacte care sunt arse destul de rau, dupa 29 ani de exploatare..., este rupta si urechea de ebonita care asigura imbinarea carcaselor contactorului.Momentan am luat contactorul de la rotirea pe sens invers a axului de lucru ca a lucrat foarte putin.Nu am alte contactoare distruse caci altfel il reparam usor. Poate au altii si ar dori sa le vanda... Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 am un contactor de genul dar scrie RG10 pe el, incerc sa fac niste poze poate va e de folos Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Super masina ! daca te intereseaza pot sa te ajut cu un contactor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum