alin 105 Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 piesa facuta arata mai bine decat cea originala.Ce material ati folosit, un otel obisnuit sau ceva mai de soi? Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Am folosit o bara de hexagon OL50. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 O alta piesa asmanatoare cu ce an mai realizat dar mult mai complexa deoarece are un capac sub care se monteaza um microlimitator iar in piesa care are conicitati am inserat lamele de inox in alveole frezate cu inclinatii pe doua directii dupa care s-a strunjit la final. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Poze din timpul executiei... Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Piesa la final... Link spre comentariu
alin 105 Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 piesa aia e curat SF....la fel si prelucrarile facute.Din pura curiozitate, la ce foloseste? Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Se foloseste la o masina automata de testat airbaguri, partea unde vine capsa in perna. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iulie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2013 Pe langa prelucrarile prin aschiere am realizat pentru fratele meu panouri de gard si poarta. Link spre comentariu
ciocead4 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Frumos... ce sudura ai folosit: MIG, electrod invelit, TIG? Link spre comentariu
radu cnc Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Am sudat doar sudura clasica cu electrod invelit, MMA.Este cea mai ieftina si iese foarte bine daca ai un aparat bun. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Poze cu un dispozitiv de indoit care mie mi-a placut ca si conceptie, adus de un vecin care vroia sa-l copieze si l-am ajutat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 N-ai putea face o poza impreuna cu semifabricatul, in pozitia de lucru?! Link spre comentariu
pusu Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Ce indoaie dispozitivul din poze? Link spre comentariu
DanuAL Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Face etrieri si indoaie tabla. Acel varf este reglabil in functie de grosimea sarmei, tablei. Pozele nu sunt facute ''pana la capat'' Link spre comentariu
radu cnc Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Face etrieri si indoaie tabla. Acel varf este reglabil in functie de grosimea sarmei, tablei. Pozele nu sunt facute ''pana la capat''Este pentru platbande si tije de OL, nu am alte poze decat ce am lucrat si am postat dar mi sa parut interesant dispozitivul. Si eu am sa-mi construiesc unul cadva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum